Konceptet er ved at sætte sig i Næstved

Næstved har vundet sine seneste fire kampe og har ikke tabt siden første runde til topholdet Hvidovre. Træner Martin Jungsgaard forklarer at spillerne er trygge ved hans koncept og hinanden. 

Martin Jungsgaard har ført sit Næstved-hold til tre point i de seneste fire kampe i 2. division Øst. Den gode stime betyder, at de grønblusede nu er på andenpladsen i rækken, seks point efter suveræne Hvidovre.

Forklaringen på de mange sejre er dog ifølge Jungsgaard indledningsvis ganske lige til.

“Hårdt arbejde. Det er ikke rigtig så meget kinesisk. Jeg synes bare, at nu har vi fået nogle flere kampe sammen, og det med at spille et nyt hold sammen, det tager noget tid”, siger Næstved-træneren til bold.dk, inden han uddyber:

“Nu er tingene gået vores vej de sidste par kampe, og jeg synes vi arbejder en tand hårdere for hinanden, og jeg synes også, at vi har hævet vores bundniveau væsentligt, 7-9-13”.

“I forhold til den måde, jeg gerne vil have vi griber kampene an på, der er det helt tydeligt, at vi har fået tilpas mange kampe sammen nu, hvor man ved, at spillerne er trygge. Både ved måden at spille på, men også ved hinanden. De ved stort set hele tiden, hvad de skal gøre”.

Næstved tager søndag kl. 13.00 hjemme på Rolighedsvej imod Avarta og træner Christian Grønbæk. Selvom ni point adskiller holdene i tabellen efter ti runder, så spår Jungsgaard en yderst svær opgave mod det eneste hold, der har formået at tage point fra topholdet Hvidovre i denne sæson.

“Den er pissesvær. Jeg synes Avarta er et ganske fint hold, og jeg synes Christian er en rigtig dygtig træner. Så jeg er ret sikker på, at dels er hans hold sat op, og så plejer han også at kigge os ganske udmærket ud taktisk. Så jeg forventer en meget svær kamp”, slutter han.

Martin Jungsgaard overtog ansvaret for Næstved i juni og udtalte kort efter, at klubben helst skulle i top tre i denne sæson.

 

Kilde: bold.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier