Konceptet er ved at sætte sig i Næstved

Category: Senior - Elite 2 0

Næstved har vundet sine seneste fire kampe og har ikke tabt siden første runde til topholdet Hvidovre. Træner Martin Jungsgaard forklarer at spillerne er trygge ved hans koncept og hinanden. 

Martin Jungsgaard har ført sit Næstved-hold til tre point i de seneste fire kampe i 2. division Øst. Den gode stime betyder, at de grønblusede nu er på andenpladsen i rækken, seks point efter suveræne Hvidovre.

Forklaringen på de mange sejre er dog ifølge Jungsgaard indledningsvis ganske lige til.

“Hårdt arbejde. Det er ikke rigtig så meget kinesisk. Jeg synes bare, at nu har vi fået nogle flere kampe sammen, og det med at spille et nyt hold sammen, det tager noget tid”, siger Næstved-træneren til bold.dk, inden han uddyber:

“Nu er tingene gået vores vej de sidste par kampe, og jeg synes vi arbejder en tand hårdere for hinanden, og jeg synes også, at vi har hævet vores bundniveau væsentligt, 7-9-13”.

“I forhold til den måde, jeg gerne vil have vi griber kampene an på, der er det helt tydeligt, at vi har fået tilpas mange kampe sammen nu, hvor man ved, at spillerne er trygge. Både ved måden at spille på, men også ved hinanden. De ved stort set hele tiden, hvad de skal gøre”.

Næstved tager søndag kl. 13.00 hjemme på Rolighedsvej imod Avarta og træner Christian Grønbæk. Selvom ni point adskiller holdene i tabellen efter ti runder, så spår Jungsgaard en yderst svær opgave mod det eneste hold, der har formået at tage point fra topholdet Hvidovre i denne sæson.

“Den er pissesvær. Jeg synes Avarta er et ganske fint hold, og jeg synes Christian er en rigtig dygtig træner. Så jeg er ret sikker på, at dels er hans hold sat op, og så plejer han også at kigge os ganske udmærket ud taktisk. Så jeg forventer en meget svær kamp”, slutter han.

Martin Jungsgaard overtog ansvaret for Næstved i juni og udtalte kort efter, at klubben helst skulle i top tre i denne sæson.

 

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment