Konkursrygter truer atter Brøndby

Category: Klubber 22 0

Brøndby økonomi har fået lige så meget opmærksomhed som fodboldholdets elendige resultater på banen. Direktør Tommy Håkansson erkender, at økonomien er voldsomt presset i Brøndby men håber at den kommende tid vil redde klubben.

Siden klubbens tidligere direktør Jan Lockhart i juni malede et kulsort billede af den økonomiske situation i Brøndby, er tingene ikke blevet lysere i Brøndby.

Men hvor faretruende er situationen egentlig. Er konkurs en reel risiko for Brøndby IF?

“Det er ikke mine forventninger og mit håb, at vi ender helt derude”, siger Brøndbys direktør Tommy Håkansson i et interview med tipsbladet.dk

“Jeg lægger ikke skjul på, at vi har en presset økonomi i øjeblikket, men vi arbejder hele tiden hårdt på at få rettet op via flere forskellige løsninger”, lyder det fra direktøren.

Det har tidligere på året været skrevet, at Brøndby har været i bekneb med at betale deres ansatte løn – en historie, der nu igen kredser omkring den tidligere mastodont i danske fodbold.

“Vi driver en professionel forretning, hvor vi har alle dage udbetalt løn til vores ansatte til tiden, og det har vi i sinde at blive ved med”, siger Tommy Håkansson ifølge tipsbladet.dk

 

Læs hele artiklen på tipsbladet.dk: Link >>

 

Kilde: Tipsbladet.dk

 


Related Articles

Add Comment