Kontakt studiet når Lokalbold.dk sender live radio

onair400

Lokalbold.dk har lørdag 3. Maj premiere på LIVE radio-programmet ‘Sport & Musik’, og vi har brug for lytternes input for at gøre programmet så godt som muligt.

 

I øjeblikket tilbyder Lokalbold.dk følgende muligheder for kontakt til LIVE-udsendelserne på 2town Radio.

* SMS til 5027 5020
* Voice-besked på telefonsvaren til 5027 5020
* Skriv på vores nye Radio FaceBook-side 
* mail til: [email protected]

Flere muligheder er under udvikling og præsenteres snarest muligt.

 

Lokalbold.dk sender LIVE SportsRadio med update på lokale sportsbegivenheder (primært fodbold) hver lørdag i tidsrummet 14.00 til 18:00, og der er brug for DINE inputs med scoringer, stillinger, resultater mv. fra de forskellige kampe og events.

ALLE kan kontakte redaktionen. Des flere, jo sjover (og bedre) bliver programmet.

ALLE sportsgrene er velkomne og på alle niveauer (ungdom og senior). Vi kan dog ikke garanterer at vi bringer alle indlæg eller henvendelser.

Man er også velkommen til at ønske et musiknummer i programmet, ligesom ris og ros samt forslag til forbedringer er velkomne. Vi håber I vil lytte med.

 

Sådan modtager du 2town Radio:
2town Radio er Radio Stationen som Lokalbold.dk samarbejder med når der skal sendes SportsRadio.
2town Radio er en netradio station som kan modtages via computer eller f.eks. en mobil enhed med netadgang som Iphones, Android-telefoner, Ipads, Tablets m.m.

På mobile enheder kan app’en TuneIn anvendes til at modtage 2town Radio. Søg efter 2town Radio i søgefeltet og du bør kunne finde stationen.

 

Via computer finder du afspiller på: www.2town-radio.com eller via www.tunein.com

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Del dine fodboldfoto med Lokalbold via Flickr

Del dine fodboldfoto med Lokalbold via Flickr

Lokalbold.dk har oprettet en gruppe på FLICKR.COM med navnet ‘Dansk Fodbold’, og her igennem søger vi fodboldbilleder fra den danske fodboldverden (alle niveauer og aldersgrupper). Har du taget et eller flere gode fodbold-fotos, som du er villig til at dele samt stille til rådighed for lokalbold redaktionerne? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så

Undskyld vi roder, men der arbejdes på siden …

Undskyld vi roder, men der arbejdes på siden …

Vi benytter sommerpausen til at opsætte en helt ny tidsvarende hjemmeside. Dette kan (vil sansynligvis) medføre “lidt” rod og uorden, samt ting der ikke virker efter hensigten – Men det færdige resultat skulle gerne blive rigtigt godt når vi er helt færdige med opsætningen. Den nye hjemmeside er 100% oppe at køre senest pr. 1.

Lokalbold Comeback

Lokalbold Comeback

Efter en utrolig skidt 2015 sæson, så relanceres lokalbold.dk’s Øst & Midt-Sjællandske sektion nu. Først udskiftes temaet på siderne hen over de kommende dage. Dernæst begynder artiklerne atter at rulle. Helt i takt med at seriebolden nu også atter fløjtes igang. Lokalbold.dk består pt. af to sektioner: Den oprindelige, der har mere end 10 år

Ny medarbejder på Lokalbold

Ny medarbejder på Lokalbold

Det er med stor glæde at Lokalbold.dk, fra og med sæsonstart 2015, kan præsenterer Søren Schmidt som nyeste medarbejder på Lokalbold redaktionen. “Schmidter, som Søren kaldes i daglig tale. vil primært være vores mand i ‘marken’, hvor han bl.a. til vores radio-programmer vil rapportere direkte til studiet ved kampe og events, men Søren vil også

Lokalbold Sports-radio med LIVE-fodbold

Lokalbold Sports-radio med LIVE-fodbold

Lokalbold Radio er i æteren på 2town Radio’s sende-frekvens, med LIVE-programmet ‘Sport & Musik’ lørdage  (lige uger) med et 4-timers langt program fra 14:00 til 18:00. LYT MED !!! 2town Radio er normalt en landsdækkende netradio-station, men når Lokalbold.dk låner sendefrekvensen på lørdage (lige uger) i tidsrummet 14:00 til 18:00 (april til og med juni)

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier