Kontrakterne på vej tilbage i Næstved

Category: Klubber, Senior - Elite 2 0

Næstved er ifølge direktør Peter Birk nu kun 400.000 kroner fra igen at kunne skrive kontrakter. Vi ser frem til atter at blive en rigtig fodboldklub, lyder det.

 

Næstved har igennem en længere periode kun kunnet operere som amatørklub, da man blandt andet ikke har levet op til DBU’s krav om, at en kontraktklub skal have 25 procent af den totale lønsum i egenkapital.

Det er barske vilkår for en 1. divisionsklub, og Næstved er da også sidst i rækken ved vinterpausen. I klubben arbejdes der benhårdt på at skaffe den nødvendige kapital, og ifølge direktør Peter Birk er man nu tæt på at være i mål.

“Vi har skullet finde to millioner, og vi er ved at være tæt på. Jeg tror, det er på plads i februar eller marts. Vi er oppe på 1,6 millioner kroner nu, og der er nogle investorer, der lige skal tænke lidt mere over det. Der går lidt tid endnu, men vi kommer på plads”, siger Peter Birk til bold.dk

“Vi håber stadig at nå det i januar, men jeg tror ikke på det. Vi lever så med, at det først falder på plads i februar eller marts”, tilføjer direktøren.

Næstveds spillere er tilknyttet på amatøraftaler, og Næstved-direktøren ser frem til, at det i fremtiden vil blive lettere at holde på de bedste spillere.

“Vi ser frem til at blive en rigtig fodboldklub igen, for det har vi ikke været igennem en længere periode. Vores strategi er, at vi vil skrive med nogle af vores unge spillere, der har et stort potentiale. Det er førsteprioriteten. Det bliver ikke sådan, at vi smækker kontrakter ud til højre og til venstre”, afslutter Næstved direktøren.

 

Related Articles

Add Comment