Kunstgræsbane til AIK 65 Strøby

Fodbolden på Stevns, og i særdeleshed fodbold- klubben AIK 65 Strøby, har fået lidt af en tidlig Julegave fra Stevns Kommune.

Kampen om en Kunstgræs fodboldbane i kommunen er nemlig slut, og banen placeres på AIK 65 Strøbys anlæg ved Strøby Hallen.
Natur-, Fritids- og Kulturudvalget i Stevns besluttede på sit møde i uge 49 at indstille til komunalbestyrelsen at en kommende kunstgræsbane i Stevns placeres på anlægget ved Strøby Hallen hos AIK 65 Strøby. Komunalbestyrelsens endelige beslutning forventes herefter blot at være en formalitet.
Selve arbejdet med anlæggelse af banen påbegyndes i løbet af 2012, og banen forventes klar til efteråret 2012.

Udvalgsformand Mogens Haugaard (V) begrunder valget af placering i Strøby med, at AIK har et meget stort antal aktive medlemmer, og at det siger noget om evnen til at vedligeholde anlægget.
Han understreger dog, at det stadig er kommunens kunststofbane, og at den skal være tilgængelig og til brug for alle klubber i kommunen.

Glæde hos fodboldformand
Det er naturligvis en yderst tilfreds og meget glad formand for AIK 65 Strøby Fodbold, der i en pressemeddelse bl.a. udtaler:

“Dette er en stor anerkendelse af det store frivillige arbejde og den dynamik, der findes i vor fodboldklub samt en indstilling, der viser respekt for det arbejde, der udføres kommunens største fodboldklub med mere end 450 aktive”.

“Bestyrelsen i fodboldklubben afventer naturligvis den endelige vedtagelse; og står parat til at fortsætte projekteringen og forhandlingerne med potentielle leverandøren, som vi forventer påbegyndt straks i det nye år og banen kan forventeligt tages i anvendelse i efteråret 2012”.

 

Læs mere på AIK 65 Strøby Fodbold’s egen hjemmeside:

www.aik65fodbold.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier