Kunstgræsbane til AIK 65 Strøby

Category: Alt det andet (Diverse), Klubber 29 0

Fodbolden på Stevns, og i særdeleshed fodbold- klubben AIK 65 Strøby, har fået lidt af en tidlig Julegave fra Stevns Kommune.

Kampen om en Kunstgræs fodboldbane i kommunen er nemlig slut, og banen placeres på AIK 65 Strøbys anlæg ved Strøby Hallen.
Natur-, Fritids- og Kulturudvalget i Stevns besluttede på sit møde i uge 49 at indstille til komunalbestyrelsen at en kommende kunstgræsbane i Stevns placeres på anlægget ved Strøby Hallen hos AIK 65 Strøby. Komunalbestyrelsens endelige beslutning forventes herefter blot at være en formalitet.
Selve arbejdet med anlæggelse af banen påbegyndes i løbet af 2012, og banen forventes klar til efteråret 2012.

Udvalgsformand Mogens Haugaard (V) begrunder valget af placering i Strøby med, at AIK har et meget stort antal aktive medlemmer, og at det siger noget om evnen til at vedligeholde anlægget.
Han understreger dog, at det stadig er kommunens kunststofbane, og at den skal være tilgængelig og til brug for alle klubber i kommunen.

Glæde hos fodboldformand
Det er naturligvis en yderst tilfreds og meget glad formand for AIK 65 Strøby Fodbold, der i en pressemeddelse bl.a. udtaler:

“Dette er en stor anerkendelse af det store frivillige arbejde og den dynamik, der findes i vor fodboldklub samt en indstilling, der viser respekt for det arbejde, der udføres kommunens største fodboldklub med mere end 450 aktive”.

“Bestyrelsen i fodboldklubben afventer naturligvis den endelige vedtagelse; og står parat til at fortsætte projekteringen og forhandlingerne med potentielle leverandøren, som vi forventer påbegyndt straks i det nye år og banen kan forventeligt tages i anvendelse i efteråret 2012”.

 

Læs mere på AIK 65 Strøby Fodbold’s egen hjemmeside:

www.aik65fodbold.dk

Related Articles

Add Comment