Kunstgræsbane til Herfølge

Category: Klubber 24 0

Den sure vintertræning på våde grusbaner nærmere sig historie, da kunstgræsbanerne nu for alvor vinder frem i lokalområdet. I Greve har man allerede en, i Roskilde har man to, mens Haslev FC sidst i 2011 også fik anlagt en flot kunstgræsbane. Hos AIK 65 Strøby fik man i december bevilling til en ny bane i 2012, og i Køge Kommune har man et par år haft banen ved Køge Stadion, men er nu også på vej med en ny bane ved Herfølge Stadion.

Køge kommune har bevilliget 3,5 millioner til etablering af endnu en kunstgræsbane i kommunen. I forvejen har kommunen en kunstgræsbane ved Køge Stadion, som kommunens boldklubber flittigt benytter sig af.
Den nye bane bliver placeret ved Herfølge Stadion, hvor Herfølge BK ifølge forlydende selv har bidraget til den sidste del af finanseringen heraf, og en kunstgræsbane ved Herfølge Stadion har længe været et stort ønske i Herfølge Boldklub.

“Vi er rigtig glade for de bedre forhold som banen giver. Det er ikke kun en gevinst om vinteren, da banen afhjælper et akut behov for flere baner, der både kan bruges til træning og turnering”, siger Herfølge Boldklubs formand, Henrik Andersen.

Også hos den lokale sværvægter i dansk topfodbold: HB Køge, er der stor tilfredshed med udsigterne til en ny kunstgræsbane ved Herfølge Stadion, eller SEAS NVE Park, som man kalder Herfølge Stadion i HB Køge regi.

“Den ny kunststofbane er en stor gevinst for fodbolden i Køge i bredeste forstand. De eksisterende kunststofbaner er under stort pres og i vinterhalvåret har vi manglet faciliteter. Så set i HB Køge-regi er vi glade for at breddegrundlaget får bedre faciliteter da det i sidse ende også gavner os”, fortæller Per Rud, sportsdirektør i HB Køge.

Man påregner med, at kunne starte etableringen til juni, så den nye kunstgræsbane kan stå færdig til indvielse i november 2012.

Related Articles

Add Comment