Lars Frisch ny Cheftræner hos Ejby IF Fodbold

Category: Klubber, Senior - Bredde, Træner 156 0

larsfrisch400For nyligt måtte Ejby IF Fodbold tage afsked med Ole Pedersen, der har stået i spidsen for Ejby de seneste to år, men nu har Ejby IF Fodbold præsenteret en særdeles kompentent afløser på Cheftrænerposten i form af Lars Frisch, der senest har stået i spidsen for Lejre FC i Sjællandsserien.

Det er naturligvis både med stolthed og en vis forventning at Ejby IF Fodbold nu præsenterer Lars Frisch som ny Cheftræner i klubben. Lars Frisch har senest stået i spidsen for Sjællandsserieholdet hos Lejre FC gennem tre sæsoner, men har også tidligere fungeret som træner for bl.a. Rishøj, Køge og Strøby. Desuden har han været assistent på højeste plan i en årrække tidligere i sin karriere.

Før Lars Frisch begyndte på trænergerningen var han selv en særdeles aktiv fodboldspiller med mere end 400 kampe på CV’et i de højeste rækker. Lars Frisch har været aktiv fodboldspiller hos bl.a. AGF, Køge og Herfølge.

Han besidder DBU træneruddannelse Prof 1 og 2, DBU B-licens eksamen og blev kåret som årets træner i Sjællandsserien 2010/2011. Således er der ingen tvivl om at det bestemt er en kompentent herre, der fremover skal forsøge af fastholde den positive fremgang man på det seneste har oplevet hos Ejby IF Fodbold.

“Vi glæder os meget til samarbejdet med Lars, så vi i Ejby IF Fodbold kan fortsætte vores flotte udvikling. Lars og jeg har haft nogle virkelig gode og konkrete samtaler, og med Lars får vi en dygtig faglig stærk træner med masser af erfaring”, siger sportschef Jan B. Larsen til Lokalbold.dk

Ejby IF Fodbold rykkede sidste sommer op fra serie 2 og har netop på flotteste vis gennemført deres debutsæson i serie 1 med en fornem midterplacering som slutposition, hvilket absolut må betegnes som værende godkendt. Især set i lyset af at holdet består af mange unge lovende spillere.

“Det er vigtigt for os at vise de unge spillere masser af tillid, og i vores gode setup i klubben kan de trygt udvikle sig som mennesker og spillere. Vores sæson har endnu en gang vist at at vi arbejder seriøst både på og uden for banen, og at vi har et godt træningsmiljø, og her er Lars Frisch et vigtig brik for vores fortsatte udvikling”, fortæller sportschefen.

Med Lars Frisch ved roret som ny Cheftræner opstarter Ejby IF Fodbold forberedelserne til den nye sæson med første træning tirsdag den 22. juli kl. 18:30.

 

 

Related Articles

Add Comment