Lee Rochester fik 85 minutter mod Spanien

Category: International Fodbold, Ungdom - Elite 8 0

Lee Rochester Sørensen spillede de første 85 minutter af U18-landsholdets opgør mod Spanien. Kampen var hans syvende på et dansk ungdomslandshold.

Som den eneste af HB Køges spillere var Lee Rochester Sørensen ikke med flyet da resten af HBK-truppen tirsdag satte kursen mod vinterens træningslejr i tyrkiske Antalya. Det offensive talent deltager nemlig i øjeblikket i 4-nationersturneringen Copa del Atlantico på Gran Canaria sammen med resten af det danske U/18-landshold. Først når den turnering er spillet til ende slutter Lee Rochester Sørensen sig til resten af HBK-mandskabet i Antalya.

Tirsdag eftermiddag tørnede de danske U/18-talenter ind i Spanien, og i den kamp var Lee Rochester Sørensen på banen fra kampens start.

Især i første halvleg var danskerne godt med i kampen mod det spanske mandskab, der viste sig som et stærkt hold bestående af mange klassespillere. Efter pausen slap kræfterne op hos Danmark, mens Spanien overtog styringen med kampen.

Det var derfor ikke helt ufortjent at den indskiftede Real Madrid-spiller Raul de Tomas Gomez på et frispark kunne bringe Spanien i front med tolv minutter tilbage af kampen, mens selvsamme Gomez syv minutter senere blev dobbelt målscorer da hans afslutning blev rettet af og snød Christian Schultz i det danske mål.

Related Articles

Add Comment