Lekic er klar til HB Køge, hvis de vil have ham

Category: Senior - Elite 2 0

Rajko Lekic’ kontrakt med FC Roskilde udløber 31. december. Endnu ved han ikke selv, hvor karrieren fortsætter, men HB Køge kunne være et godt bud. Der er dog ingen afgørelse endnu.

“Jeg går og venter på lidt forskellige ting. Jeg hader at gå og vente. Jeg har snakket lidt med HB Køge, og nu må vi se, hvor interesserede, de i realiteten er, og om det kan blive til noget”, siger Rajko Lekic til bold.dk.

“De skal have deres situation på plads. De har en masser spillere, som de overvejer, om de skal forlænge med eller ej. De vil til at starte med have truppen klar, og derefter ser man på, hvad der er at gøre godt med. Det er den melding, jeg har fået”, siger han.

Det er dog ikke kun HB Køge, der er i dialog med angriberen. Andre 1. divisions klubber samt skandinaviske hold har også fået øje på den transferfrie spiller.

“Der var reelt nogle muligheder for at få nogle prøvetræninger. Faktisk også i Norge og Sverige, men prøvetræninger er jeg meget lidt tilhænger af. Jeg var tidligere til prøvetræning i Norge, hvor det gik fantastisk, men ikke blev til noget”, siger han.

“Jeg har snakket lidt løst med nogle af klubberne i 1. division. Det lyder lidt desperat at sige, at man går og venter på, de skal ringe, for jeg tager det meget stille og roligt, men jeg regner med de vender tilbage inden for den nærmeste fremtid”, siger Lekic.

31-årige Rajko Lekic har repræsenteret et hav af klubber i sin karriere. Størst succes har han haft i Silkeborg, hvor han af tre omgange har scoret over 70 mål i Superligaen og 1. division.

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment