Lekic fortsætter muligvis i Roskilde

Category: Senior - Elite 1 0

Rajko Lekic har på trods af løs interesse ikke fundet en ny klub. Det kan blive en mulighed at fortsætte i FC Roskilde, hvor han havde kontraktudløb ved nytår.

Angriberen Rajko Lekic står stadig uden klub, men har for nylig trænet lidt med i sin gamle klub Ballerup Skovlunde. Endnu er der ingen konkrete henvendelser, men Lekic tager den med ro.

“Der er lidt løs interesse fra nogle enkelte steder, men ikke noget konkret. Jeg tager det egentlig stille og roligt og tænker ikke for meget på en ny klub”, siger Rajko Lekic til bold.dk.

“Jeg står jo uden arbejde, og tiderne er ikke specielt gode i fodbolden, som man ser i mange klubber. Jeg har indset, jeg ikke kan gøre så meget, jeg kan ikke tvinge klubberne til at skrive med mig”, siger han.

I sommer var han i nogenlunde samme situation efter bruddet med Lyngby, og der endte det med en aftale med FC Roskilde i 2. division. Det kunne godt blive en mulighed igen.

“Jeg har snakket med Kim Milton og Anders Theil, og de er interesserede i, at jeg skal spille hos dem. Men der er noget økonomisk i det. Kan de blive ved med at betale mig, hvad de gjorde i efteråret?”, siger han.

“Roskilde har et projekt med at ville være i 1. division igen indenfor halvandet år. Jeg forestiller mig, at det skulle være halvandet år og ikke bare et halvt, hvis det skulle blive til noget. Og så er spørgsmålet, om de har råd”, siger Lekic.

Den 31-årige angriber understreger samtidig, at det økonomisk ikke drejer sig om urimelig beløb, men at han som fuldtidsprofessionel er nødt til at kunne få det hele til at løbe rundt med to børn.

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment