Lekic fortsætter muligvis i Roskilde

Rajko Lekic har på trods af løs interesse ikke fundet en ny klub. Det kan blive en mulighed at fortsætte i FC Roskilde, hvor han havde kontraktudløb ved nytår.

Angriberen Rajko Lekic står stadig uden klub, men har for nylig trænet lidt med i sin gamle klub Ballerup Skovlunde. Endnu er der ingen konkrete henvendelser, men Lekic tager den med ro.

“Der er lidt løs interesse fra nogle enkelte steder, men ikke noget konkret. Jeg tager det egentlig stille og roligt og tænker ikke for meget på en ny klub”, siger Rajko Lekic til bold.dk.

“Jeg står jo uden arbejde, og tiderne er ikke specielt gode i fodbolden, som man ser i mange klubber. Jeg har indset, jeg ikke kan gøre så meget, jeg kan ikke tvinge klubberne til at skrive med mig”, siger han.

I sommer var han i nogenlunde samme situation efter bruddet med Lyngby, og der endte det med en aftale med FC Roskilde i 2. division. Det kunne godt blive en mulighed igen.

“Jeg har snakket med Kim Milton og Anders Theil, og de er interesserede i, at jeg skal spille hos dem. Men der er noget økonomisk i det. Kan de blive ved med at betale mig, hvad de gjorde i efteråret?”, siger han.

“Roskilde har et projekt med at ville være i 1. division igen indenfor halvandet år. Jeg forestiller mig, at det skulle være halvandet år og ikke bare et halvt, hvis det skulle blive til noget. Og så er spørgsmålet, om de har råd”, siger Lekic.

Den 31-årige angriber understreger samtidig, at det økonomisk ikke drejer sig om urimelig beløb, men at han som fuldtidsprofessionel er nødt til at kunne få det hele til at løbe rundt med to børn.

Kilde: bold.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier