Lellinges old boys fik en flot sejr i Tyrkiet

Lellinges IFs Old Boys, som ligger nummer 1 i den hjemlige turnering, har i den forløbne uge været på træningslejr i Antalya i Tyrkiet.

Formen blev pudset af i fantastiske omgivelser på Hotel Titanic, hvor større klubber som HB Køge, Brøndby IF, Randers FC, Esbjerg fB m.fl. normalt slår sine folder.

Turen blev afsluttet med en kamp mod Antalyaspors oldboys, som primært består at tidligere professionelle fodboldspillere fra den tyrkiske Superliga.

“Kampen blev på mirakuløs vis vundet med med 4-3, og Lellinges oldboys står nu godt rustet i forhold til at forsvare 1. pladsen i den hjemlige turnering”, fortæller Henrik N. Andersen fra Lellinge IF.

 

Kilde: Lørdagsavisen

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Faxe Kommune har ifølge Haslev FC ikke udført den grundlæggende pleje af fodboldbanerne i årevis. En af Haslev FCs fodboldbaner blev kasseret af dommeren ved en U17 kamp i foråret, fordi det var for risikabelt at spille på den. Siden da har det gode vejr betydet at banerne ikke har fået vand nok. Det har

Køge BK arrangerer Hugo’s Cup 2013 i Køge-hallerne

Køge BK arrangerer Hugo’s Cup 2013 i Køge-hallerne

For tredje år i træk er Køge Boldklubs Senior-afdeling arrangør af Hugo’s Cup 2013, der er et traditionelt indefodbold-stævne med bander. Stævnet er kun for seniorer og har pæne penge-premiere. Tilmelding af hold er fortsat muligt. Køge Boldklubs Senior-afdeling i samarbejde med Hugo’s Vinkælder i Køge, inviterer nu for tredje år i træk til nytårs

Indefodbold-triumf og 20.000 kr til lokale Rishøj-drenge

Indefodbold-triumf og 20.000 kr til lokale Rishøj-drenge

MD Rustfri, med primært lokale Rishøj-drenge på holdet, tog lørdag 7. december sig af førstepladsen i et af landets store indestævner: Bygma Cup i Grenaa. Stort set alle de største indehold på den danske scene var repræsenteret i det store prestigefyldte indestævne i Grenaa, hvor 1. præmien lyder på hele 20.000 danske kroner.

Legendernes kamp (WebTV)

Legendernes kamp (WebTV)

Søndag den 26. maj arrangerede HB Køge familiesøndag på SEAS NVE Park med masser underholdning og masser af fodbold, heriblandt: Legendernes kamp, et opgør mellem Herfølges danske mestre fra 2000 mod Køges Superligahold fra 2002. De fremmødte tilskuere fik sig en livlig og underholdende kamp, hvor de gamle kæmper bestemt ikke havde glemt hvordan der

Fandt død mand på træningsbanerne

Fandt død mand på træningsbanerne

Fodboldspillerne fra Gadstrup IF’s seniorhold fik sig noget af en slem oplevelse Kristi Himmelfartsdag, da de havde valgt et ekstra træningspas i forbindelse med helligdagen. På træningsbanerne fandt de nemlig en død mand, der angiveligt havde begået selvmord på klubbens anlæg.   “Jeg var på idrætsanlægget i anden henseende, men blev naturligt nok kaldt over.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier