Lokal Køge-knægt stjal Rishøjs sejr

Category: Senior - Elite 46

viladsbache400Rishøj har bestemt ikke fået den ønskede start på sæsonen i 2. Division Øst, hvor det indtil lørdagens opgør blot var blevet til en enkelt sejr i sæsonens fem første opgør. Det skulle der laves om på da Svebølle gæstede Rishøj Stadion i weekenden – Og længe lignede det også 3 hårdt tiltrængte point til hjemmeholdet, men en lokal Køgedreng i en Svebølletrøje fik ødelagt den plan.

Rihøj kom i front allerede efter små tre minutters spil, da anfører Dennis Schmidt udnyttede det straffespark, som Cagri Erdem begik på en dybdestukket og i feltet driblende Martin Jensen.

Den scoring lignede længe kampens eneste, men inde i kampens overtid ville den lange Køge-knægt Villads Bache det anderledes.

Villads Christian Bache satte panden på et indlæg fra venstre. I første omgang fik Rishøj-keeper Steffen Fasting med et tigerspring bokset bolden ret op i luften, men da den kom ned igen, lå Fasting på ryggen i feltet og kunne ikke gribe den, så bolden trillede over stregen, og sikrede dermed gæsterne fra Svebølle det ene point.

 

Knægten fra Endeslev-Vråby
Villads Bache spillede i sine tidlige ungdomsår hos Endeslev-Vråby IF, hvor han er opvokset sammen med den jævnalderne bror Tobias Bache.
Efter de tidlige ungdomsår hos EVIF har de senere ungdomsår budt på fodbold hos henholdsvis Herfølge og Køge Boldklub for både Vilads og brormand Tobias.

Starten på senior-tilværelsen blev ligeledes hos Køge Boldklub, hvor Vilads Bache spillede indtil sidste sæson, hvor Svebølle havde fået et godt øje til den lange offensiv-spiller og gav ham et fordelagtigt tilbud, som Vilads valgte at tage imod. Og blot få kilometer fra hans gamle hjemmebane (Køge Stadion) blev han altså manden, der skulle blive matchvinder for Svebølle – Og ‘skurken’ i Rishøjs øjne. Men når det nu endelig skulle være, så var det da dejligt at det er en af de lokale ‘knægte’, der var skrapretteren.

 

 

 

Related Articles