Lokalbold Comeback

Category: Nyheder, Om Lokalbold, top nyheder 4

Efter en utrolig skidt 2015 sæson, så relanceres lokalbold.dk’s Øst & Midt-Sjællandske sektion nu. Først udskiftes temaet på siderne hen over de kommende dage. Dernæst begynder artiklerne atter at rulle. Helt i takt med at seriebolden nu også atter fløjtes igang.

Lokalbold.dk består pt. af to sektioner: Den oprindelige, der har mere end 10 år på bagen, omhandler Øst & Midt-Sjælland – Og det er denne sektion som har været temmelig forsømt rent opdaterings-mæssigt gennem hele 2015, mens den noget nyere sektion, der omhandler Hovedstads-området har kørt ganske fint gennem hele 2015. Årsagen hertil skal findes i at det er forskellige persongrupper, der administrerer og vedligeholder de to sektioner.

Den grafiske opdatering kommer dog til at omhandle begge sektioner således at de bliver ens at se på (bortset fra selve indholdet). Først opdaterer man hovedsiden lokalbold.dk og dernæst hovedstaden.lokalbold.dk

Vi forventer (læs håber på) at være kørende med det nye setup til weekenden 9. & 10. April. Indtil da må man leve med at tingene måske ser lidt “underlige” ud og at der evt. er funktioner på siderne, der ikke virker efter hensigten.

Vi glæder os til atter at forsyne Jer med lokale fodboldnyheder og håber på at vore mange tidligere kontakter atter vil hjælpe os med nyheder og informationer til siden.

God sæson til Jer alle.

 

 

 

Related Articles