Lokalbold søger skribenter

Category: Om Lokalbold 7 0

Har du lyst til at skrive om din sport, hvad enten det er bredt om hele din region eller om det kun er om dit hold eller din klub, så har lokalbold brug for dig.

 

Vi giver dig muligheden for at blive fast skribent eller bare indsende et par artikler en gang imellem som gæsteskribent. Og du behøver ikke at være professionel eller have ambitioner om at blive det. Artiklerne i vores online magasiner skrives af helt almindelige mennesker, der blot har en passion for det de skriver om.

Vi forventer naturligvis en sober tone, at du kan formulerer dig på skrift og at du kan din gramatik og stavning. Om du er 15 eller 70 har ingen betydning, når bare du kan skrive.

Som skribent får du direkte indflydelse på magasinet du skriver for og mulighed for at skrive om netop det der har din interesse!

 

Arbejdet er frivilligt og ulønnet, men der er heller ikke nogen der pålægger dig opgaver, som du ikke har lyst til. Udover at du får dine artikler publiceret, og mange tusinde læsere får glæde af dem, så får du følgende som skribent:

* Tilbud om kurser, foredrag mv.

* Tilbud om sociale arrangementer med andre skribenter på vores magasiner.

* Erhvervserfaring inden for journalistik og internet baserede publikationer.

* Til jul får du som fast skribent en julegave (du skal dog have skrevet minimum 12 artikler i det forgangne år).

* Når du runder de første 20 artikler, så fejre vi det med at sende dig en flot og personlig gave.

* Mulighed for invitation, fribilletter, rabatter mv. til forskellige events og lignende.

 

Hvis du kunne tænke dig at blive skribent, så kontakt info@lokalbold.dk og fortæl kort om dig selv og det område du ønsker at skrive om.

Vi glæder os til at høre fra dig

 


Related Articles

Add Comment