Lokalbold søger skribenter

Har du lyst til at skrive om din sport, hvad enten det er bredt om hele din region eller om det kun er om dit hold eller din klub, så har lokalbold brug for dig.

 

Vi giver dig muligheden for at blive fast skribent eller bare indsende et par artikler en gang imellem som gæsteskribent. Og du behøver ikke at være professionel eller have ambitioner om at blive det. Artiklerne i vores online magasiner skrives af helt almindelige mennesker, der blot har en passion for det de skriver om.

Vi forventer naturligvis en sober tone, at du kan formulerer dig på skrift og at du kan din gramatik og stavning. Om du er 15 eller 70 har ingen betydning, når bare du kan skrive.

Som skribent får du direkte indflydelse på magasinet du skriver for og mulighed for at skrive om netop det der har din interesse!

 

Arbejdet er frivilligt og ulønnet, men der er heller ikke nogen der pålægger dig opgaver, som du ikke har lyst til. Udover at du får dine artikler publiceret, og mange tusinde læsere får glæde af dem, så får du følgende som skribent:

* Tilbud om kurser, foredrag mv.

* Tilbud om sociale arrangementer med andre skribenter på vores magasiner.

* Erhvervserfaring inden for journalistik og internet baserede publikationer.

* Til jul får du som fast skribent en julegave (du skal dog have skrevet minimum 12 artikler i det forgangne år).

* Når du runder de første 20 artikler, så fejre vi det med at sende dig en flot og personlig gave.

* Mulighed for invitation, fribilletter, rabatter mv. til forskellige events og lignende.

 

Hvis du kunne tænke dig at blive skribent, så kontakt info@lokalbold.dk og fortæl kort om dig selv og det område du ønsker at skrive om.

Vi glæder os til at høre fra dig

 


0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Del dine fodboldfoto med Lokalbold via Flickr

Del dine fodboldfoto med Lokalbold via Flickr

Lokalbold.dk har oprettet en gruppe på FLICKR.COM med navnet ‘Dansk Fodbold’, og her igennem søger vi fodboldbilleder fra den danske fodboldverden (alle niveauer og aldersgrupper). Har du taget et eller flere gode fodbold-fotos, som du er villig til at dele samt stille til rådighed for lokalbold redaktionerne? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så

Undskyld vi roder, men der arbejdes på siden …

Undskyld vi roder, men der arbejdes på siden …

Vi benytter sommerpausen til at opsætte en helt ny tidsvarende hjemmeside. Dette kan (vil sansynligvis) medføre “lidt” rod og uorden, samt ting der ikke virker efter hensigten – Men det færdige resultat skulle gerne blive rigtigt godt når vi er helt færdige med opsætningen. Den nye hjemmeside er 100% oppe at køre senest pr. 1.

Lokalbold Comeback

Lokalbold Comeback

Efter en utrolig skidt 2015 sæson, så relanceres lokalbold.dk’s Øst & Midt-Sjællandske sektion nu. Først udskiftes temaet på siderne hen over de kommende dage. Dernæst begynder artiklerne atter at rulle. Helt i takt med at seriebolden nu også atter fløjtes igang. Lokalbold.dk består pt. af to sektioner: Den oprindelige, der har mere end 10 år

Ny medarbejder på Lokalbold

Ny medarbejder på Lokalbold

Det er med stor glæde at Lokalbold.dk, fra og med sæsonstart 2015, kan præsenterer Søren Schmidt som nyeste medarbejder på Lokalbold redaktionen. “Schmidter, som Søren kaldes i daglig tale. vil primært være vores mand i ‘marken’, hvor han bl.a. til vores radio-programmer vil rapportere direkte til studiet ved kampe og events, men Søren vil også

Lokalbold Sports-radio med LIVE-fodbold

Lokalbold Sports-radio med LIVE-fodbold

Lokalbold Radio er i æteren på 2town Radio’s sende-frekvens, med LIVE-programmet ‘Sport & Musik’ lørdage  (lige uger) med et 4-timers langt program fra 14:00 til 18:00. LYT MED !!! 2town Radio er normalt en landsdækkende netradio-station, men når Lokalbold.dk låner sendefrekvensen på lørdage (lige uger) i tidsrummet 14:00 til 18:00 (april til og med juni)

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier