Lokalbold Sports-radio med LIVE-fodbold

sportsradio430

Lokalbold Radio er i æteren på 2town Radio’s sende-frekvens, med LIVE-programmet ‘Sport & Musik’ lørdage  (lige uger) med et 4-timers langt program fra 14:00 til 18:00. LYT MED !!!

2town Radio er normalt en landsdækkende netradio-station, men når Lokalbold.dk låner sendefrekvensen på lørdage (lige uger) i tidsrummet 14:00 til 18:00 (april til og med juni) samt onsdag aften 19:00 til 20:00, så handler det primært om Sjællandsk fodbold (og evt. andre sportsgrene) krydret med god musik.

Dette fordi sportsprogrammerne på 2town Radio produceres i samarbejde med Lokalbold Øst & Lokalbold Hovedstaden, der tilsammen dækker det meste af den Sjællandske fodbold fra Superliga til serie 5 og fra ungdom til veteran.
Programmet dækker gerne andre sportsgrene, men den primære dækning bliver fodbold fra hele Sjælland på alle niveauer.

 

Nyheder og resultater fra dit hold og din klub
Hvis du vil have nyheder og/eller resultater med fra dit hold eller din klub, så har du masser af muligheder for at kontakte redaktionen, både før, efter og under udsendelserne.
Vælg en af nedenstående muligheder:
SMS til studiet: 5027 5020 (bemærk SMS besvares ikke, men modtages med tak).
Send via FaceBook: https://www.facebook.com/pages/Radio-Lokalbold/673444696052796
Send via e-mail: [email protected]

ALLE er velkomne til at bidrage, og des flere jo sjovere.

 

Lyt med hjemme, i klubhuset, bilen eller på sidelinien
Masser af gode grunde til at lytte på sportsradioen fra Lokalbold.dk – Der vil bl.a. være konkurrencer hver lørdag hvor du kan vinde gavekort, fodboldstøvler eller få et komplet spillesæt til hele Jeres hold ganske gratis – Og så selvfølgelig (med hjælp fra Jer selv) resultater, stillinger og nyheder fra de forskellige rækker. Og husk endelig at andre sportsgrene også er velkomne.

 

Du kan fange radioen på følgende måder:
Via din computer: http://www.2town-radio.com/autodj4b.html (direkte link til streamen)
Via din mobile enhed: f.eks. via gratis app’en TuneIN eller Radio.dk (søg efter 2town Radio og gem som favorit).
Husk din mobil kan oftes kobles via din bilradio eller til anlægget i klubhuset osv.

Send os gerne en hilsen når/hvis I lytter med et sted fra, så hilser vi gerne tilbage gennem udsendelsen og spiller evt. et lytterønske for Jer i programmet.

Brug os – Så er vi her måske også i næste sæson.

God sæson til alle …

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Del dine fodboldfoto med Lokalbold via Flickr

Del dine fodboldfoto med Lokalbold via Flickr

Lokalbold.dk har oprettet en gruppe på FLICKR.COM med navnet ‘Dansk Fodbold’, og her igennem søger vi fodboldbilleder fra den danske fodboldverden (alle niveauer og aldersgrupper). Har du taget et eller flere gode fodbold-fotos, som du er villig til at dele samt stille til rådighed for lokalbold redaktionerne? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så

Undskyld vi roder, men der arbejdes på siden …

Undskyld vi roder, men der arbejdes på siden …

Vi benytter sommerpausen til at opsætte en helt ny tidsvarende hjemmeside. Dette kan (vil sansynligvis) medføre “lidt” rod og uorden, samt ting der ikke virker efter hensigten – Men det færdige resultat skulle gerne blive rigtigt godt når vi er helt færdige med opsætningen. Den nye hjemmeside er 100% oppe at køre senest pr. 1.

Lokalbold Comeback

Lokalbold Comeback

Efter en utrolig skidt 2015 sæson, så relanceres lokalbold.dk’s Øst & Midt-Sjællandske sektion nu. Først udskiftes temaet på siderne hen over de kommende dage. Dernæst begynder artiklerne atter at rulle. Helt i takt med at seriebolden nu også atter fløjtes igang. Lokalbold.dk består pt. af to sektioner: Den oprindelige, der har mere end 10 år

Ny medarbejder på Lokalbold

Ny medarbejder på Lokalbold

Det er med stor glæde at Lokalbold.dk, fra og med sæsonstart 2015, kan præsenterer Søren Schmidt som nyeste medarbejder på Lokalbold redaktionen. “Schmidter, som Søren kaldes i daglig tale. vil primært være vores mand i ‘marken’, hvor han bl.a. til vores radio-programmer vil rapportere direkte til studiet ved kampe og events, men Søren vil også

Så kridter vi støvlerne til 10. sæson med Lokalbold

Så kridter vi støvlerne til 10. sæson med Lokalbold

Efter en længere vinterpause, hvor vi har ladet batterierne op, er redaktionerne på Lokalbold atter ved at vågne op, og det bliver endda til et 10-års jubilæum med Lokalbold her i foråret 2015. Så tager Lokalbold.dk og hovedstaden.lokalbold.dk atter fat og vil igen i denne sæson bringe dig lokalt fodboldnyt fra seriebolden til superliga. Og DU

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier