Lokale drenge sænkede Rishøj i Pokalen

Rishøj Stadion havde onsdag eftermiddag ekstra fint besøg, da mægtige FC Midtjylland fra Superligaen gæstede Rishøj i DBUs Pokalturnering. Tre lokale ‘knægte’ var med til at sende Rishøj ud af turneringen. Den ene af dem: Marco Larsen, scorede endda kampens enlige mål.

Der var lidt flere lokale kræfter på grønsværen end normalt, da Rishøj i tredje runade af DBU-Pokalen tog imod Superliga-mandskabet fra FC Midtjylland.
Midtjydernes Cheftræner, Glen Riddersholm, havde nemlig valgt at give plads på holdkortet til tre unge talenter, der alle har haft deres fodboldopdragelse i Køge Kommune, og som derved næsten var ‘hjemme’ igen.
André Rømer, tidl. Køge Boldklub, fik sin debut for midtjydernes bedste mandskab i opgøret og ydede en fin indsats. Ligesom Rømer, så har Marco Larsen også en fortid hos Køge Boldklubs succesfyldte årgang-93 hold. Netop Marco Larsen blev matchvinder for ulvene, da han scorede kampens enlige mål allerede i kampens første kvarter.
Sidste lokale islæt på det midtjyske hold var Mads Albæk, der har haft sin fodboldopdragelse i Herfølge Boldklubs ungdomsafdeling.

 

Rishøj gav sig ikke uden kamp
Især i kampens sidste halvdel formåede 2. Divisions-klubben fra Lyngvejen næsten at spille lige op med Superliga-drengene fra Midtjylland.
De sidste 45 minutter blev nemlig i den grad domineret af hjemmeholdet, der med en fanden ivoldsk energi og indimellem flotte og kvikke kombinationer tvang FC Midtjylland tilbage på banen og gav jydernes bageste geledder en masse at se til. Og med lidt mere effektivitet i afslutningerne, ja, så havde det ikke været ufortjent om Rishøj havde fået udlignet.

Men de godt 500 fremmødte tilskurere måtte, i silende regn, erfarer at den tidlige scoring forblev kampens eneste, og dermed kunne forhånds-favoritterne fra det midtjyske drage hjem med en smal 1-0 sejr i bagagen.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier