Lokale drenge sænkede Rishøj i Pokalen

Category: Senior - Elite 3 0

Rishøj Stadion havde onsdag eftermiddag ekstra fint besøg, da mægtige FC Midtjylland fra Superligaen gæstede Rishøj i DBUs Pokalturnering. Tre lokale ‘knægte’ var med til at sende Rishøj ud af turneringen. Den ene af dem: Marco Larsen, scorede endda kampens enlige mål.

Der var lidt flere lokale kræfter på grønsværen end normalt, da Rishøj i tredje runade af DBU-Pokalen tog imod Superliga-mandskabet fra FC Midtjylland.
Midtjydernes Cheftræner, Glen Riddersholm, havde nemlig valgt at give plads på holdkortet til tre unge talenter, der alle har haft deres fodboldopdragelse i Køge Kommune, og som derved næsten var ‘hjemme’ igen.
André Rømer, tidl. Køge Boldklub, fik sin debut for midtjydernes bedste mandskab i opgøret og ydede en fin indsats. Ligesom Rømer, så har Marco Larsen også en fortid hos Køge Boldklubs succesfyldte årgang-93 hold. Netop Marco Larsen blev matchvinder for ulvene, da han scorede kampens enlige mål allerede i kampens første kvarter.
Sidste lokale islæt på det midtjyske hold var Mads Albæk, der har haft sin fodboldopdragelse i Herfølge Boldklubs ungdomsafdeling.

 

Rishøj gav sig ikke uden kamp
Især i kampens sidste halvdel formåede 2. Divisions-klubben fra Lyngvejen næsten at spille lige op med Superliga-drengene fra Midtjylland.
De sidste 45 minutter blev nemlig i den grad domineret af hjemmeholdet, der med en fanden ivoldsk energi og indimellem flotte og kvikke kombinationer tvang FC Midtjylland tilbage på banen og gav jydernes bageste geledder en masse at se til. Og med lidt mere effektivitet i afslutningerne, ja, så havde det ikke været ufortjent om Rishøj havde fået udlignet.

Men de godt 500 fremmødte tilskurere måtte, i silende regn, erfarer at den tidlige scoring forblev kampens eneste, og dermed kunne forhånds-favoritterne fra det midtjyske drage hjem med en smal 1-0 sejr i bagagen.

Related Articles

Add Comment