Lokale drenge vandt DM i indefodbold

Grenaa Idrætscenter lagde lørdag 21. Januar halvgulv til den afsluttende finalerunde i Grand Prix Masters turneringen arrangeret af indefodbold.dk – En turnering hvorfra vinderholdet, udover en check på hele 27.500,00 kr, kan kalde sig Danmarksmester.

Champagneproppen sprang, de ædle dråber fik frit løb og DM pokalen med de store “ører” blev hævet i vejret, da MD Rustfri, lørdag den 21. januar i Grenaa Idrætscenter, fik overrakt de 27.500 kr. for sejren ved dette års DM i indefodbold.

MD Rustfri skulle ud i Golden Goal i en tæt finale mod Ostehjørnet, da der efter ordinær spilletid stod 3-3 på måltavlen.
I overtiden hamrede stævnets bedste spiller Martin Jensen (Gørslev IF) bolden i nettet til en fortjent og flot sejr til MD Rustfri, som efterfølgende brød ud i vild jubel.

Gørslev’s Martin Jensen er DK’s bedste indespiller
Grundstene for sejren ved DM blev lagt i mellemrunden og semifinalen, hvor en velspillende og sprudlende Nikolaj Krag nettede gang på gang, og med den ene perle efter den anden – ofte assisteret af netop Martin Jensen, som fuldt fortjent blev kåret til finalestævnets bedste spiller.

Nikolaj Krag blev topscorer ved DM i indefodbold og scorede hele 24 mål i 8 kampe – et gennemsnit på hele 3 mål per kamp.

MD Rustfri var primært præget af spillere fra Rishøj Boldklub, hvor holdet udover Martin Jensen og Nikolaj Krag, også bestod af Dan Petersen, Dennis Schmidt og Steen Poulsen, hvor alle leverede en yderst fornem indsats, der altså resultede i DM-titlen.

 

Vinderne af DM i indefodbold 2011/2012 - MD Rustfri

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Fredag aften kunne borgmester Pernille Beckmann erklære kunstgræsbane nummer to i Greve idrætscenter for åben. Med ca. 1200 fodboldspillere har en enkelt bane været alt for lidt for den store klub.

Køge Park projektet udskydes igen

Køge Park projektet udskydes igen

Det (måske) kommende nye stor-stadion i Køge Kommune, der gentagne gange er blevet ramt af udskydelser og forsinkelser, rammes nu af endnu en forsinkelse på op til 6 måneder. Det føles snart som en evighed hvor snakken om et nyt stor-stadion i Køge har stået på. Faktisk lovede Køge’s politikere (med dengang siddende borgmester Maria

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

For anden gang i 2014 har retssystemet fastslået at man kan tilkendes fængselsstraf for at udøve vold mod en fodbolddommer, der udfører sit hverv. Senest er en 16-årig dreng idømt 20 dages betinget fængsel.   Et rødt kort til en holdkammerat fik i foråret en 16-årig dreng til at gå løs på dommeren i en

Kunstgræs hos Herlufsholm udskudt

Kunstgræs hos Herlufsholm udskudt

Den nye kunstgræsbane på Herlufsholm Idrætscenter, der ifølge planen skulle have stået klar til Januar, er sat på stand-by. “Kunstgræsprojektet er blevet dyrere end vi havde regnet med. Derfor venter vi med igangsætningen”, fortæller formanden for Herlufsholm Idrætscenter, Hans Nikolajsen ifølge Sjællandske.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier