Makienok er HB Køges hidtil bedste handel

Category: Senior - Elite 6 0

Som ventet har Brøndby købt HB Køges Simon Makienok Christoffersen. Kontrakten løber til sommeren 2016, og sportschef Ole Bjur kalder angriberen en ønskespiller, mens HB Køges sportschef Per Rud betegner det som HB Køges hidtil bedste handel.

 

Brøndby har som ventet forstærket angrebet med HB Køges 202 centimeter høje Simon Makienok Christoffersen, der senest var med Ligalandsholdet i Thailand og markerede sig her med to scoringer undervejs.

Den 21-årige angriber har underskrevet en aftale, der gælder til sommeren 2016.

“Det er ingen hemmelighed, at vi med Simon får den spiller, som har stået helt i toppen af vores ønskeliste. Vi har primært gået efter at styrke vores angreb i dette transfervindue, og det er nu lykkedes med købet af Simon. Han er en rigtig dygtig ung spiller, der fortsat kan udvikle sig, men som allerede nu har nogle klare spidskompetencer, blandt andet hans hovedspil, som få andre herhjemme matcher”, siger sportschef Ole Bjur til Brøndbys hjemmeside.

Bedste HB Køge transfer nogensinde
Sportsligt set efterlader topscorer Simon Makienok Christoffersen selvfølgelig HB Køge i et enormt tomrum, der bliver svært at udfylde – Men HB Køges 202 centimeter høje topscorer er solgt på en rigtig flot transfer. Faktisk klart den største transfer i klubbens historie, hvilket skaber en solid økonomisk ballast.

HB Køges sportsdirektør Per Rud fortæller om et langt og anstrengende forløb helt tilbage fra før sommerferien:

“Mange klubber har været på banen, men det var Brøndby der fremlagde det helt rigtige koncept både for Simon og for HB Køge. Vi tror på masser af spilletid til Simon, og udover en for os særdeles solid transfer, så indeholder aftalen en del andre økonomisk givende incitamenter”, fortæller sportsdirektøren, der dog udover at smile med det ene øje også græder med det andet:

“Vi er naturligvis utrolig glade på Simons vegne over det her forløb. Vi hentede ham i Næstved som juniorspiller – ingen havde hørt om ham, og vi måtte selv ringe til DBU og fortælle, at her var en spiller, de burde kigge nærmere på. Den plan vi lagde for Simon er fulgt til punkt og prikke. Vi har troet på ham, og han har troet på os. HB Køge og Simon Makienok har været et perfekt match, og selvfølgelig var tiden kommet til, at han enten nu eller senest til sommer var blevet for stor for os – og det er sagt på den positive måde, for han er en drøn sympatisk, ydmyg og på sin egen måde utroligt viljestærk. Vi har meget at takke Simon for, og han vil altid og i alle sammenhænge være særdeles velkommen på de her kanter”, fortæller sportsdirektøren, der dog også slår fast, at salget af angriberen efterlader et øjeblikketligt hul i angrebet.

Makienok nåede at spille 65 kampe for HB Køge, og scorede ialt 24 officiele mål.
Hos Brøndby kommer Makienok til at optræde i trøjen med nummer 9 på ryggen.

 

Related Articles

Add Comment