Makienok må holde en måneds pause

Category: Senior - Elite 0 0

Brøndby må undvære Simon Makienok i op mod fire uger. Klubben har besluttet at holde angriberen i ro, så hans småskade i låret kan hele.

Simon Makienok har spillet en del af efteråret med en skade i låret. Den har betydet, at Brøndby-angriberen ikke har kunnet spille fuld tid i de senere kampe. Nu er lægestaben i klubben og Makienok kommet frem til, at det er bedst at holde angriberen i ro. Pausen kan blive på op til fire uger.

“Simon har haft problemer med låret igennem et stykke tid, og på trods af nedsat funktionsevne har han stadig scoret vigtige mål. Det har været en klar gevinst for holdet, men der er desværre ikke den ønskede fremgang at spore, selv om han har været på et skåneprogram”, siger træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside og fortsætter:

“Derfor tager vi nu konsekvensen og giver Simon en pause, så han kan komme tilbage på 100 procent fra sin lårskade. Vi forventer således, at vi kommer til at holde ham ude i op til fire uger, så han får et roligt forløb, hvor der er tid og plads til den fornødne ro.”

Simon Makienok er topscorer for Brøndby i denne sæson med seks mål i Superligaen.

 

Related Articles

Add Comment