Makienok scorer for Danmark

Category: International Fodbold, Senior - Elite 4 0

HB Køge angriberen Simon Makienok Christoffersen, som der for tiden snakkes en del om i forbindelse med indeværende transfervindue, viser sig nu også at være målfarlig for det danske Liga-Landshold. Her scorede Makienok nemlig Danmarks eneste mål i kampen 15. Januar mod Norge ved Kings Cup i Thailand.

“Jeg vil vise mig frem – og det lykkedes i første omgang. Så jeg er selvfølgelig tilfreds med min egen indsats”, siger Simon Makinok til tv2.dk

Han var på pletten i midten af anden halvleg, hvor han headede bolden i mål til dansk føring.

“Opspillet var perfekt i venstre side, og så kunne jeg tage bestik af afleveringen fra MtLiga. Jeg synes vores 2. halvleg var rigtig god. Og det var herligt at jeg fik chancen efter pausen. Jeg er her jo for at vise Morten Olsen og de andre trænere, hvad jeg står for – og at de kan regne med mig i fremtiden”, siger Makienok.

Opmærksomheden omkring den næsten to meter høje U21- og ligalandsholdsspiller er øeget kraftigt på det sidste og han er i øjeblikket HB Køges varmeste slagsemne.

“Lige nu spekulerer jeg mest på landsholdet – og på at komme i den bedste form til jeg skal hjem til klubben og spille Superliga. Men jeg indrømmer da gerne, at mit mål er at komme langt videre med min fodbold”, siger han til tv2.dk

Danmarks næste kamp i Kings Cup er onsdag 18. januar kl. 10:15 dansk tid, hvor det går løs mod Sydkorea.

Related Articles

Add Comment