Makienok skifter til Brøndby

Category: Senior - Elite 1 0

Den tårnhøje ligalands-holdsangriber Simon Makienok Christoffersen har spillet sin foreløbligt sidste kamp for HB Køge, der (som forudsagt af Lokalbold.dks brugere ved en afstemning) skifter den blå-sort stribet trøje ud med en gul Brøndbytrøje. Samtidigt bliver det til en genforening med Makienoks tidligere træner i HB Køge: Auri Skarbalius.

Brøndby har lørdag indkaldt til pressemøde, og ekstrabladet.dk afslører fredag aften at det drejer sig om nyerhvervelsen Simon Makienok Christoffersen, som angivetligt skifter fra HB Køge for en transfersum i størrelsen af ca. 3,5 millioner ifølge ekstrabladet.dk

Tidligere på måneden var de to klubber i forhandling på netop Makienok, men dengang strandede forhandlingerne på baggrund af den pris der var sat på den lange angriber.
Men siden har Brøndby genoptaget forhandlingerne med HB Køges sportschef: Per Rud, og nu er parterne endelig nået i mål.

Simon følger Olsens råd
Med skiftet til Brøndby har Simon Makienok Christoffersen samtidig fulgt det råd, han fik fra landstræner Morten Olsen under ligalandsholdets tur til Bangkok. Her anbefalede landstræneren direkte angriberen, at han skulle søge nye udfordringer.

 

Related Articles

Add Comment