Måløv Boldklub startet 2013 med to sejre og en enkelt uafgjort

Category: Senior - Bredde 7 0

Efter en efterårssæson hvor Måløv BK med nederlag i de tre sidste kampe reelt set udspillede deres chance for en oprykningsplads fra serie 3, er holdet kommet okay fra start i 2013, og har således hentet syv point i de tre første kampe.

Årets første turneringskamp blev spillet i Avedøre hvor Rosenhøj lagde kunstgræs til. Kampen bar tydeligt præg af, at være den første af betydning siden sidst i oktober, da der lige skulle afstemmes aftaler osv. imellem kampens 22 aktører. Om det er heri forklaringen på MBs utallige afbrændere skal findes skal lades være usagt, men faktum er, at MB kunne have haft en overordentlig og komfortabel føring allerede ved pauseteen.

Efter 0-0 efter 1. halvleg, kom der i 2. halvleg hul på bylden og med to scoringer kort efter hinanden fik Måløv endelig udbytte af deres anstrengelser. Rosenhøj fik dog reduceret direkte på frispark inden Måløv fik lukket kampen med en 3-1 scoring. Målscorere for MB var: Magnus Victor, Kim Finch og Tobias Schanz.

Op til den anden turneringskamp imod Herlev IF, var Måløv nødt til at foretage et par ændringer i forhold til forrige uges kamp mod Rosenhøj, idet Jonas Ansbøl var fraværende med en fodskade. Han blev i stedet erstattet af den ene del af Måløvs trænerteam, i form af den rutinerede Jeff Holden. Anden ændring var at den nytilkomne angriber Simon Martini gled ud af truppen til fordel for Mikkel Nygaard.

Selve kampen forløb ligesom Måløv kunne ønske det, idet kampen endte med en 2-0 sejr over et ikke ueffent Herlev IF hold. Herlev IF havde igennem første halvleg en del halve chancer, som Måløv dog fik afværget i situationerne. Måløv kunne i første halvleg have været foran allerede efter 30 sekunder, da Tobias Schanz resolut sparker bolden på stolpen. Det skulle de dog komme senere i halvlegen, da Tobias Schanz udnytter en fejl i Herlevforsvaret og resolut sparker bolden ind til 1-0 føring. I en 2. halvleg hvor Måløv sætter sig mere og mere på spillet, får Henrik Christiansen lukket kampen med sin 2-0 scoring.

Til forårssæsonens tredje kamp var Måløv grundet skader og ferie nødt til at lave seks ændringer i forhold til forrige kamp mod Herlev. Af de seks nye ansigter der havde fundet frem til Måløvs hold, da de i lørdags mødte Nerashté i Damgårdsparken i Ballerup var der hele fire debutanter, som alle gjorde en ganske fin figur. Kampen i sig selv var ikke den mest opløftende for MB, og holdet måtte altså nøjes med et enkelt point mod bundholdet. Målscorer for Måløv var Simon Martini.

Related Articles

Add Comment