Marc Rochester blev årets spiller i HB Køge

Category: Senior - Elite 1 0
I forbindelse med efterårssæsonens sidste hjemmekamp i Betsafe Ligaen mod Vejle BK Kolding søndag eftermiddag benyttede HB Køge traditionen tro lejligheden til at hylde en række spillere og trænere, der gennem sæsonen har gjort sig særdeles positivt bemærket.

Årets spiller 2012 i HB Køge blev Marc Rochester Sørensen. Marc Rochester Sørensen er kåret af HB Køges sportsudvalg, og tilfaldt i år en ung spiller, der allerede har vist sit store potentiale over en længere periode på klubbens førstehold. Marc Rochester Sørensen har gennem kalenderåret 2012 spillet mange ungdomslandskampe for Danmark og førsteholdskampe for HB Køge.

Marc Rochester Sørensen er en spiller med en sjælden dygtig teknik, og en speed, der sætter mange forsvarsspillere, lød det bl.a. i motivationen til udvælgelsen af Marc Rochester Sørensen.

Udover Årets Spiller blev også Årets Talent og Årets Elitetræner hædret.

Årets Talent 2012 – Danske Bank Prisen – tilfaldt Sylvester Seeger-Hansen.

Det er klubbens elitetrænere, der har valgt årets talent. Præmien som årets talent gik til Sylvester Seeger-Hansen, der har en fortid i FC Nordsjælland og Boldklubben Frem. En fantastisk tekniker, der trods ung alder allerede har fået sin debut på førsteholdet, og som er en spiller, man er sikker på, der vil komme til at imponere her i HB Køge, når han senest til sommer rykkes i klubbens førsteholdstrup.

Årets Elitetræner 2012 – Hammershus Bageri Prisen gik til U/17 Ligaholdets cheftræner Carit Falch.

Årets træner er kåret af HB Køges daglige administration. Carit Falch er en træner, der med et fantastisk engagement og kæmpemæssigt trænerpotentiale, har formået at overføre den form for fodbold, som man gerne vil spille i HB Køge til sine unge spillere. Carit Falch kom til HB Køge fra FC Nordsjælland, og har siden sin første arbejdsdag i HB Køge imponeret alt og alle.

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment