Marc Rochester sikrede HB Køge 3 point i premieren

Category: Nyheder, Senior - Elite, top nyheder 25

marcrochester800I sidste sæson vendte de to Rochester brødre atter ‘hjem’ til HB Køge, og meget tyder allerede nu på at de bliver særdeles værdifulde for HB Køge i denne sæson. I premieren ude mod Vensyssel var begge brødre blandt de toneangivende, og storebror Marc Rochester blev endda kampens matchvinder, der sikrede HB Køge sejren.

Søndag 24. Juli tog HB Køge hul på sæsonen 2016/2017 i landets næstbedste række, hvor de på udebane gæstede Vendsyssel FF. Og det blev en noget nær perfekt sæsondebut for svanerne, da man kunne rejse hjem fra det jydske med 3 point i bagagen. Matchvinder, der scorede kampens enlige mål allerede efter 15 minutters spil, blev Marc Rochester.

HB Køge kom spillemæssigt bedst ud af starthullerne, men det var hjemmeholdet, der var først til at forsøge sig med en et godt forsøg. Chris Sørensens frispark blev dog blokeret af overliggeren på nytilkommende Andreas Hansens mål.

Et kvarter inde i kampen fik HB Køge for alvor skudt sæsonen igang med et flot mål. Lee og Marc Rochester spillede en hurtig flot 1-2, hvorefter sidstnævnte kom fri foran mål. I sommervarmen viste Marc Rochester sig iskold og udplacerede sikkert hjemmeholdets keeper.

Trods flere forsøg i begge felter, så blev der altså ikke scoret yderligere i opgøret, og dermed kunne HB Køge sætte sæsonens første 3 point ind på kontoen.

Første hjemmekamp bliver mod Skive
Næste weekend byder på første hjemmebanekamp hvor det er Skive, der gæster Castus Park i Herfølge. Ligesom HB Køge så fik Skive også en sejr i første runde, så med lidt god vilje kan man byde på sæsonens første topkamp i Herfølge allerede søndah 31. Juli 13:45

 

 

 

Related Articles