Marcel Rømer skifter til Viborg FF

Category: Senior - Elite 8 0

På transfervinduets sidste dag i går, mandag den 2. september, mistede HB Køge én af sine helt store profiler, den 22-årige midtbanespiller Marcel Rømer.

Marcel Rømer er nemlig solgt til Superligaklubben Viborg FF – efter 109 kampe for Svanerne. har han spillet sin sidste kamp for HB Køge. Rømer er blevet solgt til Superligaklubben Viborg FF.

“Vi er enormt kede af at miste Marcel, specielt i transfervinduets sidste minut, men det er nu engang vilkårene i vores verden”, siger HB Køges direktør Søren Colding til www.hbkoge.dk.

“Marcel har haft en fantastisk udvikling i HB Køge og har i en ung alder opnået rigtig mange kampe i HB Køge-trøjen. Han har med sin professionelle indstilling til tingene været et forbillede for de mange andre unge talenter her i klubben, og han har vist dem, at vejen til førsteholdsfodbold er kortere her end i andre klubber. Vi takker Marcel for hans store indsats i HB Køge og ønsker ham alt mulig held og lykke i Viborg”, siger Søren Colding og fortsætter:

“Der skal samtidig lyde stor ros til vores dygtige trænerteam, der endnu en gang har formået at udvikle en spiller, som vi har kunnet sælge videre til en klub i Superligaen”, slutter Søren Colding.

 

Related Articles

Add Comment