Marcel Rømer: Viborg spiller sjov fodbold

Category: Senior - Elite 3 0

Forhenværende HB Køge spiller, Marcel Rømer ser frem til at tage hul på tilværelsen i sin nye klub Viborg, som han mener spiller sjov og offensiv fodbold.

Viborg nåede akkurat at hale HB Køge-profilen Marcel Rømer i land, inden transfervinduet lukkede, og den 22-årige centrale midtbanespiller ser frem til at arbejde under Ove Christensen og Søren Frederiksens ledelse.

“Det er klart, at Superligaen trækker, og jeg vidste, at Viborg havde været interesseret i mig i et stykke tid. Samtidig er Viborg et hold, som spiller en sjov og offensiv gang fodbold ud fra et fast koncept, som jeg sagtens kunne se mig selv som en del af”, siger Rømer til Viborgs hjemmeside og fortsætter:

“Jeg vil gerne være spilfordeler og fodre kanterne og angriberne med chanceskabende afleveringer, ligesom jeg gerne selv afslutter fra kanten af feltet. Jeg synes desuden, at jeg har en stor motor og jeg er vant til at løbe meget. Og som central midtbanespiller skal man helt naturligt også levere et stort stykke defensivt arbejde.”

Rømer og Viborg har lavet en treårig aftale.

Related Articles

Add Comment