Mareridt i Makedonien

Category: International Fodbold 4 0

Værste danske landshold-indsats i 14 år ifølge DR Radiosportens raporter Andreas Kraul.

 

Der er ikke meget, der tyder på dansk deltagelse ved VM efter en katastofal ringe indsats i testkampen mod Makedonien, der nærmest bragte minderne tilbage fra håndbold-herrenes VM-finale mod Spanien. “Jeg har nu fulgt det danske A-Landshold i mere end 14 år som reporter, og dette er det hidtil ringeste niveau jeg har set holdet spille på”, sagde Andreas Kraul i den direkte radiotransmistion onsdag aften.

På kampens 25 første minutter lykkedes det lilleput-nationen, der er nummer 80 på FIFA’s rangliste, og som bl.a. har tabt til nationer som Luxemborg, at udraderer et totalt sejlende dansk forsvar og bringe sig i front med hele 3-0. Det hele på bare 25 minutter.  

 

Dumpekarakterer
Dagen efter den mareridtsagtige kamp i Makedonien er Andreas Krauls humør ikke meget bedre og på DR’s hjemmeside uddeler han dumpekarakteren 00 til hele 6 spillere: Daniel Wass, Simon Kjær, Dennis Rommedahl, Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli, Nicolai Jørgensen. Kasper Schmeichel havde A-landsholdsdebut, og det blev nok ikke lige den debut han havde ønsket sig, selvom den unge Schmeichel ikke var direkte skyldig i nogle af målene.

Related Articles

Add Comment