Mareridt i Makedonien

Værste danske landshold-indsats i 14 år ifølge DR Radiosportens raporter Andreas Kraul.

 

Der er ikke meget, der tyder på dansk deltagelse ved VM efter en katastofal ringe indsats i testkampen mod Makedonien, der nærmest bragte minderne tilbage fra håndbold-herrenes VM-finale mod Spanien. “Jeg har nu fulgt det danske A-Landshold i mere end 14 år som reporter, og dette er det hidtil ringeste niveau jeg har set holdet spille på”, sagde Andreas Kraul i den direkte radiotransmistion onsdag aften.

På kampens 25 første minutter lykkedes det lilleput-nationen, der er nummer 80 på FIFA’s rangliste, og som bl.a. har tabt til nationer som Luxemborg, at udraderer et totalt sejlende dansk forsvar og bringe sig i front med hele 3-0. Det hele på bare 25 minutter.  

 

Dumpekarakterer
Dagen efter den mareridtsagtige kamp i Makedonien er Andreas Krauls humør ikke meget bedre og på DR’s hjemmeside uddeler han dumpekarakteren 00 til hele 6 spillere: Daniel Wass, Simon Kjær, Dennis Rommedahl, Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli, Nicolai Jørgensen. Kasper Schmeichel havde A-landsholdsdebut, og det blev nok ikke lige den debut han havde ønsket sig, selvom den unge Schmeichel ikke var direkte skyldig i nogle af målene.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

John “Faxe” Jensen tilbudt comeback

John “Faxe” Jensen tilbudt comeback

John “Faxe” Jensen blev højst overraskende også en del af transfervinduets afslutning. Den 48-årige danske EM-helt fik tilbudt et job, han dog næppe ville kunne varetage særlig godt. Det viste sig efterfølgende også at bero på en misforståelse. Manden, der er blandt andet er berømt for at ramme den lige i røven, fik en opringning

Carlsberg ser frem mod sølvbryllup med Liverpool

Carlsberg ser frem mod sølvbryllup med Liverpool

I mere end 20 år (siden 1992) har der stået Carlsberg på maven af Liverpool-spillerne, og med en netop indgået forlængelse af sponsoratet, så sikre den danske ølgigant at dette også er tilfældet de kommende 3 år. Dermed kan Carlsberg og Liverpool se frem til muligvis at skulle fejre “Sølvbryllup” sammen. Der er grund til

Ronaldinho tilbage på Brasiliens landshold

Ronaldinho tilbage på Brasiliens landshold

INT. FODBOLD: Den tidligere FC Barcelona-stjerne Ronaldinho havde ikke regnet med, at han ville få chancen for at spille sig til VM. Veteranen Ronaldinho er med i truppen, når det brasilianske fodboldlandshold spiller en venskabskamp mod England på Wembley i London 6. februar.

Hemmeligheden bag Messi

Hemmeligheden bag Messi

Barcelona-superstjernen giver et sjældent interview, hvori han beretter om sin specielle stil, som han har haft længe. Som ungdomsspillere var Lionel Messi og Cesc Fàbregas del af en helt unik årgang i Barcelona. Nu er de to spillere forenet på det catalonske storhold, og det glæder Messi.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier