Martin “Polle” Christensen i unåde hos HB Køge

Category: Senior - Elite, VIDEO 12 0

HB Køge offensiven svækkes nu yderligere. Den offensive hurtige kantspiller med de stærke indlæg, Martin “Polle” Christensen, er blevet løst fra sin kontrakt med øjebliklig virkning.

Inden den svære kamp mod Hobro lørdag eftermiddag blev HB Køges trup en mand mindre. Dette skete efter at Martin Christensen bad om at blive løst fra sin kontrakt.

Sportsdirektør Per Rud har følgende kommentar:
“Vi står midt i opladningen til en vigtig kamp, og har ikke brug for spillere, som ikke ønsker at være en del af vores projekt. Det handler ikke om enkeltpersoner, men om holdet og klubben, og når Martin ikke ønsker at være en del af holdet, så skal han bare ikke være her.”

 

Sat af holdet
Martin Christensen havde til fredagstræningen konstateret, at han ikke indgik i startopstillingen til lørdagens kamp i Hobro, og dette udløste reaktionen.

Martin Christensen selv har følgende kommentar:
“Jeg er meget ked af det, men det er min beslutning, og jeg har bare svært ved at se mig her på den lange bane”.

Martin Christensen kom til HB Køge fra SønderjyskE, hvor han dog ikke kunne få sin spillelicens. Inden det optrådte han været i italienske, hollandske og engelske klubber. Han blev i sin tid solgt fra Herfølge Boldklub til den daværende engelske Premier League klub Charlton.

Han kom til HB Køge den 1. april 2011, og nåede at spille 52 kampe for klubben. 46 gange figurerede Martin Christensen i startopstillingen. Det blev i alt til tre scoringer.

 

Se også:
Så glade var HB Køge og Martin “Polle” Christensen for hinanden for blot et år siden. Se eller gense Lokalbold’s WebTV indslag fra dengang:
https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=martin-polle-christensen-stopper-hos-hb-koge

 

Related Articles

Add Comment