Mikkel Hilt er glad for at være tilbage

Category: Senior - Elite, Ungdom - Elite 20 0

Mikkel Hilt er tilbage i Næstved efter halvandet år i HB Køge, og den talentfulde offensivspiller er glad for at være tilbage hos de grønblusede.

Mikkel Hilt har trods sin unge alder allerede forladt Næstved og vendt tilbage igen efter halvandet år hos HB Køge. Det glæder offensivspilleren, der er glad for at være tilbage i klubben, hvor han i efteråret var inde omkring førsteholdet.

“Da jeg vendte tilbage til Næstved, var det primært for at få spilleglæden tilbage. Jeg har fået det hele til at gå op i en højere enhed mellem skole og fodbold, så jeg atter nyder at spille”, siger Mikkel Hilt til sn.dk.

“Det er spændende at være en del af en trup med mange unge spillere. Det er rart, at jeg for eksempel kan snakke med Sami Kamel og Andreas Lissau, hvis jeg har brug for at snakke med jævnaldrende. Samtidig er der mange dygtige spillere, som er med til at udvikle mig”, siger Mikkel Hilt.

Mikkel Hilt har været i betragtning til de danske ungdomslandshold, og i foråret sidste år var viste han sig frem i græske Olympiakos.

 

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment