Mikkel Wolff fra HB Køge skal til prøvetræning i Italien

Serie A-klubben Verona tester i næste uge en talentfuld ung dansker. Det drejer sig om HB Køges 17-årige forsvarsspiller Mikkel Wolff Nielsen.

I næste uge tager en ung HB Køge-spiller til Italien for at prøve sig af i Serie A-klubben Verona. Det drejer sig om den 17-årigr forsvarsspiller Mikkel Wolff Nielsen, der er kommet igennem rækkerne hos svanerne.

Han skal træne med i Verona fra mandag til torsdag i den kommende uge. Kontakten kom i stand gennem spillerens agent, der i første omgang havde inviteret Verona op at kigge på i Danmark. Det udløste så en invitation til at tage til Italien.

“Han skal træne med Primavera-hold, det vil sige U19-holdet, dernede og spille en træningskamp. Det en god mulighed for at opleve en anden form for fodboldkultur”, siger agent Romadi Kidane til bold.dk og tilføjer:

“Mikkel har været inde i en god udvikling, blandt andet takket være det gode arbejde, der bliver udført i HB Køge med tidligere Per Rud og nu talentchef Carit Falch i spidsen. Vi håber og tror selvfølgelig, at Mikkel kan fortsætte sin udvikling, og det her ophold kan være et led i den udvikling.”

Agenten spår Mikkel Wolff Nielsen en stor fremtid.

“Mikkel er årgang ’96 og har alle de klassiske dyder for en centralforsvarsspiller. Han er en kompromisløs centerforsvar, der absolut ikke giver sig i nærkampene, han er dygtig i hovedspillet, forudseende og har et godt hjerte”, siger Kidane.

Mikkel Wolff Nielsen underskrev i foråret en lang kontrakt med HB Køge men prøver sig altså i næste uge af i Preben Elkjær og Martin Laursens tidligere klub.

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

DBU fratager HB Køge A-licens

DBU fratager HB Køge A-licens

HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens. “Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

Andreas Piilgård fra HB Køges talentfulde årgang 1999 har skrevet en tre-årig aftale med HB Køge. Andreas kommer fra Næstveds ungdomsafdeling, som indtil i vinters, har varetaget hans udvikling på fornem vis.

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

U19 Ligaholdet fra HB Køge virkede som om at de havde totalt kontrol over FC Nordsjælland i lørdagens opgør i U19 Ligaen på Kunstgræsbanen ved Herfølge Stadion. Indtil 10 minutter før tid førte hjemmeholdet 2-0, men alligevel gik det galt. Både U17 og U19 fra HB Køge led nederlag på hjemmebane til FC Nordsjælland i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier