Mikkel Wolff fra HB Køge skal til prøvetræning i Italien

Category: Ungdom - Elite 29 0

Serie A-klubben Verona tester i næste uge en talentfuld ung dansker. Det drejer sig om HB Køges 17-årige forsvarsspiller Mikkel Wolff Nielsen.

I næste uge tager en ung HB Køge-spiller til Italien for at prøve sig af i Serie A-klubben Verona. Det drejer sig om den 17-årigr forsvarsspiller Mikkel Wolff Nielsen, der er kommet igennem rækkerne hos svanerne.

Han skal træne med i Verona fra mandag til torsdag i den kommende uge. Kontakten kom i stand gennem spillerens agent, der i første omgang havde inviteret Verona op at kigge på i Danmark. Det udløste så en invitation til at tage til Italien.

“Han skal træne med Primavera-hold, det vil sige U19-holdet, dernede og spille en træningskamp. Det en god mulighed for at opleve en anden form for fodboldkultur”, siger agent Romadi Kidane til bold.dk og tilføjer:

“Mikkel har været inde i en god udvikling, blandt andet takket være det gode arbejde, der bliver udført i HB Køge med tidligere Per Rud og nu talentchef Carit Falch i spidsen. Vi håber og tror selvfølgelig, at Mikkel kan fortsætte sin udvikling, og det her ophold kan være et led i den udvikling.”

Agenten spår Mikkel Wolff Nielsen en stor fremtid.

“Mikkel er årgang ’96 og har alle de klassiske dyder for en centralforsvarsspiller. Han er en kompromisløs centerforsvar, der absolut ikke giver sig i nærkampene, han er dygtig i hovedspillet, forudseende og har et godt hjerte”, siger Kidane.

Mikkel Wolff Nielsen underskrev i foråret en lang kontrakt med HB Køge men prøver sig altså i næste uge af i Preben Elkjær og Martin Laursens tidligere klub.

 

 

 

Related Articles

Add Comment