Million-overskud i HB Køge

Category: Klubber 1 0

Bestyrelsesformand Henrik N. Andersen er tilfreds med økonomien i HB Køge, hvor man netop har kunne præsenterer et overskud på en lille million, men de sportslige resultater tærer på tålmodigheden.

 

Superliganedrykkerne HB Køge kommer ud af sidste regnskabsår med et årskud på en million kroner.

“En million i overskud er også hvad vi har lovet vores aktionærer at lave, så det er tilfredsstillende”, siger bestyrelsesformand Henrik N. Andersen.

Egenkapitalen er nu på godt 3,5 millioner kroner, og dermed har HB Køge mulighed for at skrue en del op for lønningerne og stadig leve op til DBUs krav.

Økonomisk går det altså fint i klubben. Noget værre sportsligt.

“Jeg kan da godt sige det lige ud: vi har penge til nye spillere, men vi har ikke vurderet, at de rigtige var der til de penge vi vil give. Vi skal finde spillere, der kan udvikles, og over den seneste tid har vi ikke set eller fundet en ny Nicolaj Madsen, Marcel Rømer eller Simon Makienok”, siger Henrik N. Andersen, der selv er bedrøvet over de sportslige resultater.

“Vejle-Kolding har hentet spillere fra Superligaen, mens vi har fundet dem i 2. division – det er forskellen. Vores spillere skal nok blive gode, men det tager tid, og her skal jeg da selv have mere tålmodighed – selv om det er svært lige nu!”, slutter formanden.

 

Se også:

WebTV: Tommy Møller Nielsen: “Det skal nok komme …”

WebTV: HB Køge anfører håber på en snarlig god stime

 

Kilde: sn.dk

Related Articles

Add Comment