Million-overskud i HB Køge

Bestyrelsesformand Henrik N. Andersen er tilfreds med økonomien i HB Køge, hvor man netop har kunne præsenterer et overskud på en lille million, men de sportslige resultater tærer på tålmodigheden.

 

Superliganedrykkerne HB Køge kommer ud af sidste regnskabsår med et årskud på en million kroner.

“En million i overskud er også hvad vi har lovet vores aktionærer at lave, så det er tilfredsstillende”, siger bestyrelsesformand Henrik N. Andersen.

Egenkapitalen er nu på godt 3,5 millioner kroner, og dermed har HB Køge mulighed for at skrue en del op for lønningerne og stadig leve op til DBUs krav.

Økonomisk går det altså fint i klubben. Noget værre sportsligt.

“Jeg kan da godt sige det lige ud: vi har penge til nye spillere, men vi har ikke vurderet, at de rigtige var der til de penge vi vil give. Vi skal finde spillere, der kan udvikles, og over den seneste tid har vi ikke set eller fundet en ny Nicolaj Madsen, Marcel Rømer eller Simon Makienok”, siger Henrik N. Andersen, der selv er bedrøvet over de sportslige resultater.

“Vejle-Kolding har hentet spillere fra Superligaen, mens vi har fundet dem i 2. division – det er forskellen. Vores spillere skal nok blive gode, men det tager tid, og her skal jeg da selv have mere tålmodighed – selv om det er svært lige nu!”, slutter formanden.

 

Se også:

WebTV: Tommy Møller Nielsen: “Det skal nok komme …”

WebTV: HB Køge anfører håber på en snarlig god stime

 

Kilde: sn.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier