Mistrati: Vi kan være med i toppen

Category: Senior - Elite 7 0

HB Køge starter efteråret på 7. pladsen, men ifølge midtbanespilleren Vito Hammershøy-Mistrati er ambitionen at lege med i oprykningszonen.

HB Køge kom stærkt tilbage i efteråret efter en skidt start på sæsonen, men der trods alt fortsat et hul på seks point op til den tætte top-fem. Lovende aktiviteter i januar og en god opstart giver dog tro på, det kan blive til meget mere.

“Vi tror og håber alle på, vi kan spille med i toppen. Om det lige bliver til oprykning i denne sæson, ved jeg ikke, men vi mener 100 procent, vi er stærke nok til at være med i toppen, og det satser vi på at være i foråret”, siger midtbanespilleren Vito Hammershøy-Mistrati og uddyber, hvad ‘toppen’ dækker over:

“Toppen er top-tre-fire stykker. Deromkring bør vi kunne være med.”

Rutinerede Morten Karlsen er blandt januartilgangene i HB Køge – umiddelbart en hård konkurrent for unge Mistrati.

“Morten er super dygtig og har en enorm rutine, så han bliver uden tvivl en gevinst for os. Han har dog primært spillet i forsvaret i opstarten, så en direkte konkurrent anser jeg ham ikke for at være. Men der er nu stadig god kamp om pladser på midtbanen. Vi er vel fem mand om tre pladser i Marcel Rømer, Andreas Baes, Lee og Marc Rochester og mig selv”, siger Mistrati.

Det tidligere FC Midtjylland-talent spillede i alt 19 kampe for HB Køge i efteråret og bidrog med tre scoringer.

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment