Mogens Ellegård ny Cheftræner i Vordingborg

Category: Senior - Bredde, Træner 8 0

Resultaterne har langt fra været prangende for Vordingborgs serie 2-mandskab, men der er ikke tale om en trænerfyring, selv om klubbens bedste seniorhold midt i sæsonen har fået ny træner.

 

Henrik Pedersen, der stod i spidsen for holdet i efteråret, har valgt at sige stop på grund af helbredsmæssige årsager. Det har åbnet op for en ansættelse af Mogens ‘Trold’ Ellegård, der tidligere har trænet Næstveds U17 og U19-division.

De seneste år har Mogens Ellegård fravalgt trænergerningen, da han har været involveret i etableringen af sports-baren Keegans i Præstø. Det engagement er nu imidlertid afsluttet på grund af nye arbejdsopgaver, hvilket har åbnet op for plads til et trænerjob.

“Jeg har valgt at sige ja, fordi jeg kan se nogle spændende perspektiver i jobbet. Vordingborg har en række unge spillere, som man gerne vil have kørt ind på holdet. Da jeg har arbejdet med unge spillere i min tid som træner, så er det en udfordring, der tiltaler mig”, siger Mogens Ellegård.

Han har lavet en aftale, der løber halvandet år.

Vordingborg IF har gennem flere år været i en sørgelig forfatning. Tidligere tiders succes er blevet forvandlet til fodboldmæssig tomgang i serie 2.

Med tilgangen af Mogens Ellegård håber klubben, at man kan komme tilbage på rette spor.

“I første omgang skal vi sikre os i serie 2, men på længere sigt vil vi gerne lidt op i rækkerne igen”, siger Flemming Johansen, der er formand for Vordingborg IF’s seniorafdeling.

Kilde: sn.dk

 

Related Articles

Add Comment