Morten Nielsen stopper i Greve

Category: Senior - Elite 18 0

Erik Rasmussen renser ud i Grevetruppen i vinterpausen, hvor bl.a. den tidligere Chelsea proffer Morten Nielsen står til ophør sammen med en stor håndfuld andre profiler.

Angriber Morten Nielsen, der er søn af Greves tidligere sportschef Benny Nielsen, er færdig hos Greve Fodbold. Han er iblandt de profiler, som Erik Rasmussen nu melder ud ikke vil være at finde i Grevetruppen til foråret.

“Morten skal ikke spille for os. På rigtigt mange områder har Morten været (og er stadig) for god til at spille danmarksserie-fodbold. Det kan kortsigtet være godt, men det her er et projekt over år, hvor vi i løbet af fire-fem år skal bevæge os op i 1. division. Der skal være balance på holdet, og det nytter ikke noget, at én er meget bedre end de andre. Det udvikler ikke de andre”, siger Erik Rasmussen.

Morten Nielsens næste klub er med stor sandsynliged tyske Erfurt.

 

Fem andre profiler må forlade Greve
Rasmus Bogh, Oliver Lund, Anders Christensen, Dennis Thorvardarsson og Baris Özcan indgår heller ikke i Rasmussens fremtidsplaner.
Anders Christensen og Dennis Thorvardarsson mest på grund af lange skadesperioder.

Michael Madsen, med en fortid som udlandsprofessionel, skal fra 2013 være ny cheftræner hos Greve, mens Erik Rasmussen indtager rollen som Teamchef.
Thomas Mikkelsen, der også i efteråret har hjulpet til under Rasmussen, fortsættersom assistent, mens Bo Damm tilknyttes holdet som målmandstræner.

Related Articles

Add Comment