Morten Ytte, Køge BK: Ole Mogensen har været vores bedste mand

Category: Senior - Bredde, VIDEO 17 0

Køgeangriberen Morten Ytte kigger i et interview med Ligabold.dk tilbage på første halvdel af sæsonen 2012/2013. Køge BK overvintre på 2. pladsen i serie 1.

“Sæsonen højdepunkt er klart Vallensbæk sejren hvor vi rent taktisk og rent mentalt viste at vi er et godt hold. Holdet er en ting – trænerteamet viser også i denne kamp at de også har noget at gøre med det taktiske oplæg som var til UG”, fortæller Morten Ytte.

Modsat var angriberen fra Køge BK knapt så begejstret over nederlaget på egen bane til Hvalsø. En kamp som Ytte betegner som sæsonens lavpunkt:
“3-2 nederlaget til Hvalsø hjemme i egen hule var hård at sluge. Der ikke mange der vinder på den bane, set over det sidste halvandet år”, afslører den farlige angriber.

Ole Mogensen (til højre) betegnes af: Morten Ytte, som “Bedste Spiller” for Køge BK i første halvdel af sæsonen 2012/2013.

Når snakken falder på hvilke spillere, der har gjort det bedst for Køge BK i første halvdel af sæsonen, så er Ytte mere i tvivl om hvem han skal pege på, da han mener at mange har gjort en rigtig god figur. Angriberen lykkedes dog alligevel med at udnævne en enkelt:
“Hvis jeg skal vælge een, kan de kun blive Ole Mogensen. En komplet forsvarsspiller, som også er farlig i modsatte ende. Han har været stabil hele vejen igennem, og ikke nok med det så har han også lavet 6 mål for os”, afslutter Morten Ytte.

 

Målet er oprykning til Sjællandsserien
Køge Boldklubs bedste seniorer kan altså holde vinterferie på en af de to oprykningspladser.
Går alt som Cheftræner Morten Eskesen ønsker sig, og som hele tiden har været den ambitiøse målsætning, så kan Køge Boldklub (for andet år i træk) rykke op igen til sommer. Denne gang vil det så blive til Sjællandsserien.

Turneringen starter, for Køge Boldklub, på udebane mod TFC Odsherred, søndag 7. april 2013.
Den omvendte kamp i Køge endte med en spinkel 2-1 sejr til Køge BK.

 

WebTV:
Se WebTV klip med Morten Ytte scoring, samt et glimrende eksempel på hvorfor Ytte peger på Ole Mogensen som holdets bedste spiller i sæsonens første halvdel, og sidst (men ikke mindst) få en kommentar med herom fra Cheftræner Morten Eskesen.

Klippet finder du i vores WebTV sektion, eller ved at følge det direkte link herunder:
https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=morten-ytte-koge-bk-ole-mogensen-har-vaeret-vores-bedste-mand 

 

Related Articles

Add Comment