Morten Ytte, Køge BK: Ole Mogensen har været vores bedste mand

Køgeangriberen Morten Ytte kigger i et interview med Ligabold.dk tilbage på første halvdel af sæsonen 2012/2013. Køge BK overvintre på 2. pladsen i serie 1.

“Sæsonen højdepunkt er klart Vallensbæk sejren hvor vi rent taktisk og rent mentalt viste at vi er et godt hold. Holdet er en ting – trænerteamet viser også i denne kamp at de også har noget at gøre med det taktiske oplæg som var til UG”, fortæller Morten Ytte.

Modsat var angriberen fra Køge BK knapt så begejstret over nederlaget på egen bane til Hvalsø. En kamp som Ytte betegner som sæsonens lavpunkt:
“3-2 nederlaget til Hvalsø hjemme i egen hule var hård at sluge. Der ikke mange der vinder på den bane, set over det sidste halvandet år”, afslører den farlige angriber.

Ole Mogensen (til højre) betegnes af: Morten Ytte, som “Bedste Spiller” for Køge BK i første halvdel af sæsonen 2012/2013.

Når snakken falder på hvilke spillere, der har gjort det bedst for Køge BK i første halvdel af sæsonen, så er Ytte mere i tvivl om hvem han skal pege på, da han mener at mange har gjort en rigtig god figur. Angriberen lykkedes dog alligevel med at udnævne en enkelt:
“Hvis jeg skal vælge een, kan de kun blive Ole Mogensen. En komplet forsvarsspiller, som også er farlig i modsatte ende. Han har været stabil hele vejen igennem, og ikke nok med det så har han også lavet 6 mål for os”, afslutter Morten Ytte.

 

Målet er oprykning til Sjællandsserien
Køge Boldklubs bedste seniorer kan altså holde vinterferie på en af de to oprykningspladser.
Går alt som Cheftræner Morten Eskesen ønsker sig, og som hele tiden har været den ambitiøse målsætning, så kan Køge Boldklub (for andet år i træk) rykke op igen til sommer. Denne gang vil det så blive til Sjællandsserien.

Turneringen starter, for Køge Boldklub, på udebane mod TFC Odsherred, søndag 7. april 2013.
Den omvendte kamp i Køge endte med en spinkel 2-1 sejr til Køge BK.

 

WebTV:
Se WebTV klip med Morten Ytte scoring, samt et glimrende eksempel på hvorfor Ytte peger på Ole Mogensen som holdets bedste spiller i sæsonens første halvdel, og sidst (men ikke mindst) få en kommentar med herom fra Cheftræner Morten Eskesen.

Klippet finder du i vores WebTV sektion, eller ved at følge det direkte link herunder:
https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=morten-ytte-koge-bk-ole-mogensen-har-vaeret-vores-bedste-mand 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Rishøj: Vi kan overraske mod Frem (WebTV)

Trods en halvtrist sæsonpremiere for få dage siden mod Holbæk, så er der optimisme i Rishøj-lejren før dagens opgør hvor topholdet Frem gæster Rishøj Stadion. Lokalbold.dk har indhentet følgende kommentarer (se videklippet herunder) fra Rishøjtræneren, Manageren og en af de nye spillere hos Rishøj Jonas Bæk. Alle ser de optimistisk på opgøret mod topholdet.  

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Rishøj fik point i overtiden (WebTV)

Forårspremieren i 2. Division på Rishøj Stadion, som var et bundopgør mellem Rishøj og Holbæk, var tæt på at give årets første nederlag til hjemmeholdet, men heldet var med Rishøj dybt inde i overtiden, hvilket sikrede det ene point mod Holbæk. Bidende kulde og stærk blæst var bestemt ikke de ingridienser man kunne ønske sig

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier