Mustafa Hassan på prøve i Næstved

Category: Senior - Elite 4 0

2010 var et godt år for Mustafa Hassan, der skiftede fra Brøndby til HB Køge, hvor han fik stor succes. Til gengæld blev 2011 et sandt mareridt for samme Hassan: Først blev han smidt på porten i HB Køge på baggrund af en voldsepisode i Køges natteliv. Senere samme år gentog samme skæbne sig i en svensk klub, og med det ry Mustafa Hassan hermed har tilraget sig var der ikke mange klubber der udviste interesse for den ellers talentfulde angriber. Nu er der måske atter lys forude for Mustafa Hassan.

I efteråret har Mustafa Hassan tørnet ud for Svebølle i 2. Division, men nu er vejen måske atter ved at være banet for fodbold på højere plan for Mustafa Hassan.
Næstved har nemlig udvist interesse for Hassan, og har foreløbligt inviteret ham til prøvetræning i 1. divisionsklubben, der netop har opstartet forberedelserne til forårets sæson.

“Det er os, der har taget fat i ham for at høre, om han havde lyst til at træne hos os. Nu er han med de næste tre uger, og så ser vi situationen an. Det handler også om, hvad han selv vil, siger Næstveds assistenttræner”, Peter Nielsen, til bold.dk

Måske snart kontrakt
Næstved har igennem en længere periode kun kunnet operere som amatørklub, da man af økonomiske årsager ikke har kunne opfylde bl.a. DBU’s krav til kontraktskrivninger.
Men måske er Næstved snart atter en professionel kontraktklub, og så kan der muligvis falde en kontrakt af til Mustafa Hassan.

I klubben arbejdes der nemlig benhårdt på at skaffe den nødvendige kapital, og ifølge direktør Peter Birk er man nu yderst tæt på at være i mål:

“Vi har skullet finde to millioner, og vi er ved at være tæt på. Jeg tror, det er på plads i februar eller marts. Vi er oppe på 1,6 millioner kroner nu, og der er nogle investorer, der lige skal tænke lidt mere over det. Der går lidt tid endnu, men vi kommer på plads”, forsikre direktør Peter Birk.

 

Related Articles

Add Comment