Næstved Boldklubs direktør anklages for snyd

Category: De Bizarre Historier, Etik & Regler, Klubber 22 0

Direktøren for Næstved Boldklub: Peter Birk Pedersen, var torsdag aften under pres, da han på skjult kamera blev afsløret i et forsøg på at svindle med de såkaldte udlodningsmidler.

Udlodningsmidlerne er en del af overskuddet fra Danske Spils spilleforretninger, der ifølge loven skal betales til lokale foreninger, og klubberne må ikke give modydelser for at få støtten. Men ingen kontrollerer tilsyneladende, hvad pengene bliver brugt til.

Peter Birk Pedersen mødes på vegne af Næstved Idrætsforening med en undercover journalist fra Operation X, som giver sig ud for at være kommende ejer af en Pitstop-spillehal i Næstved. Den nuværende ejer af spillehallerne i Næstved har udloddet 800.000 kroner til foreningen og forventer nu at få 80 procent af pengene igen. Men bestyrelsen i Næstved Idrætsforening vil ikke give så mange penge tilbage, og på grund af stridighederne står pengene stadig urørt på en konto i idrætsforeningen.

På de skjulte optagelser tilbyder Peter Birk Pedersen journalisten en ulovlig aftale, hvor han i modydelse kan få en bunke koncertbilletter, hvis journalisten giver foreningen en udlodning på 200.000 kroner.

 

Kilde: Sn.dk

Related Articles

Add Comment