Næstved fik brudt udebanekompleks

Category: Senior - Elite 1 0

Med udesejr på 3-1 i bundkampen mod Blokhus fik Næstved for første gang i over et år point i en 1. divisionskamp på fremmed græs, hvor det blev til 12 nederlag i træk.

 

Alting har en ende, og Næstved har omsider også fået stoppet den værste udebaneserie i klubbens historie. Efter lutter nederlag i 12 udekampe på stribe – de to sidste i sæsonen 2010/2011 og de 10 første i denne sæson – fik ”de grønne” omsider brudt sit udebanekompleks.

Sæsonens første udebanepoint kom i hus i søndagens bundkamp på Jetsmark Stadion, hvor Næstved besejrede Blokhus FC med 3-1, hvilket var første gang siden 7. maj i fjor, hvor Næstved vandt 2-0 over AB, at sydsjællænderne opnåede point på fremmed græs.

Stimen af nederlag på udebane har været så lang, at Næstved allerede for et halvt år siden tangerede den tidligere rekord fra 1999, hvor ”de grønne” ikke fik point i otte udekampe i rap (den sidste i sæsonen 1998/1999 i 1. division og samtlige syv i 2. division i efteråret 1999).

Tallet 13 er ikke normalt forbundet med held, men det var i Klavs Rasmussens 13. kamp som Næstved-træner, at han omsider kunne glæde sig over gevinst på fremmed græs, og dermed undgik ”de grønne” også det 13. nederlag i træk på udebane.

 

Kilde: ByHallgren.dk

Related Articles

Add Comment