Næstved får ny direktør

Category: Klubber, Senior - Elite 10 0

peterbirkpedersen4002. divisionsklubben Næstved skifter direktør. Af går Peter Birk og overlader posten til Preben Jul Pedersen, der hidtil har siddet i bestyrelsen.

Næstved ligger i 2. division Øst, men ambitionen er at rykke op i den næstbedste række. Nu foretager klubben en rokade på direktionsgangen, der skal styrke klubbens fundament.

Direktør Peter Birk går af for at hellige sig sin virksomhed i Esbjerg. Han indtræder i bestyrelsen. Ny direktør er Preben Jul Pedersen, der hidtil har siddet i bestyrelsen.

Samtidig bliver Peter Nielsen – nuværende sponsor- og eventchef – kommerciel ansvarlig. Jesper Frederiksen fra klubbens sponsor ALPI indgår som konsulent i salgsteamet på frivillig basis. Derudover tilknyttes en regnskabschef.

Alt sammen skal hjælpe til at styrke klubbens muligheder for at sikre oprykning.

“Med de nye tiltag inden for både det administrative og kommercielle team er det bestyrelsens klare opfattelse, at rammerne omkring virksomheden og den sportslige sektor er styrket, så vi med endnu mere pondus kan gå efter målet om tilbagevenden til 1. division”, står der på klubbens hjemmeside.

Næstved overvintrer på tredjepladsen i 2. division Øst med otte point op til topholdet FC Roskilde.

Related Articles

Add Comment