Næstved fortsætter den gode form

Category: Senior - Elite 1 0

Helsingør Fodboldstadion har været et uindtageligt fort for udeholdene i 2. division i denne sæson, men den flotte status har det ikke længere.

 

Topkampen i det nordsjællandske blev vundet af Næstved med 4-1 og dermed har sydsjællænderne stadig ikke tabt siden premieren mod Hvidovre.

Gæsterne kom foran i 20. minut, da anfører Joakim Normann tog chancen udefra og flot sparkede den over Helsingør-keeper Mads Hamborg.

Men der gik kun fire minutter, før hjemmeholdet kom på tavlen. Et flot indlæg fra Samuel Agba kunne Jonathan Nielsen ret uhindret heade i mål.

Det lignede pausestillingen, men sekunder før fløjtet gjorde Mikkel Rygaard det til 1-2.

Efter pausen var Helsingør mere pågående. Både Jonathan Nielsen, Morten Juul Hansen og Anders Holst var tæt på, men Jakob Krag skabte små mirakler i Næstved-målet.

Efter 14 minutter i 2. halvleg gjorde Kasper Mertz det til 1-3 efter et godt overlap i højre side. Og to minutter før tid var det den gamle målræv Karsten Jensen, der havde let ved at liste et oplæg fra Javier Amaya over stregen.

De to hold byttede samtidig plads i tabellen. Næstved avancerede til andenpladsen, mens Helsingør røg ned på fjerdepladsen.

 

Kilde: sn.dk

Related Articles

Add Comment