Næstved fortsatte deres gode stime

Næstveds 2. divisionsmandskab fortsatte den gode stime, da holdet søndag på Næstved Stadion besejrede Avarta med 4-0. Sidste weekend blev topholdet Helsingør besejret med 4-1, så lige nu er det grønblusede mandskab fra Sydsjælland inde i både en scorings- og pointstime.

 

Det var specielt på grund af et stort arbejde på midtbanen af Kristoffer Munksgaard, at Næstved kampen igennem havde det store overtag over Avarta.

Næstved kom på måltavlen efter 18 minutters spil. Efter et frispark uden for feltet sparker Mikkel Rygaard Jensen bolden i kassen til 1-0.Næstveds 2. divisionsmandskab fortsatte den gode stime, da holdet søndag på Næstved Stadion besejrede Avarta med 4-0. Sidste weekend blev topholdet Helsingør besejret med 4-1, så lige nu er det grønblusede mandskab fra Sydsjælland inde i både en scorings- og pointstime.

Det var specielt på grund af et stort arbejde på midtbanen af Kristoffer Munksgaard, at Næstved kampen igennem havde det store overtag over Avarta.

Næstved kom på måltavlen efter 18 minutters spil. Efter et frispark uden for feltet sparker Mikkel Rygaard Jensen bolden i kassen til 1-0.

Godt seks minutter senere er det 250 kamp-jubilaren Joachim Normann, som bringer Næstved yderligere foran efter et oplæg af Sami Kamel.

Som kampen skred frem blev Næstved mere og mere spilstyrende. Overvægten på banen betød, at Næstved fik vist et forrygende spil, som ti minutter inde i 2. halvleg udmøntede sig i endnu en scoring. Denne gang ved Sami Kamel. Den unge spiller modtog bolden på kanten af feltet i venstre side og sendte et følt spark helt over i modsatte hjørne af målet til 3-0.

Kampens sidste scoring blev sat ind i det 55. minut, hvor indskiftede Andreas Lissau fra højre side modtog bolden fra Rygaard og efterfølgende lagde den helt over i det modsatte målhjørne.

Det var Næstveds femte sejr i træk. Efter 11 spillerunder er nedrykkerne fra 1. division placeret som nummer to i rækken med seks point op til det helt suveræne mandskab fra Hvidovre.

 

Kilde: sn.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier