Næstved fortsatte deres gode stime

Category: Senior - Elite 0 0

Næstveds 2. divisionsmandskab fortsatte den gode stime, da holdet søndag på Næstved Stadion besejrede Avarta med 4-0. Sidste weekend blev topholdet Helsingør besejret med 4-1, så lige nu er det grønblusede mandskab fra Sydsjælland inde i både en scorings- og pointstime.

 

Det var specielt på grund af et stort arbejde på midtbanen af Kristoffer Munksgaard, at Næstved kampen igennem havde det store overtag over Avarta.

Næstved kom på måltavlen efter 18 minutters spil. Efter et frispark uden for feltet sparker Mikkel Rygaard Jensen bolden i kassen til 1-0.Næstveds 2. divisionsmandskab fortsatte den gode stime, da holdet søndag på Næstved Stadion besejrede Avarta med 4-0. Sidste weekend blev topholdet Helsingør besejret med 4-1, så lige nu er det grønblusede mandskab fra Sydsjælland inde i både en scorings- og pointstime.

Det var specielt på grund af et stort arbejde på midtbanen af Kristoffer Munksgaard, at Næstved kampen igennem havde det store overtag over Avarta.

Næstved kom på måltavlen efter 18 minutters spil. Efter et frispark uden for feltet sparker Mikkel Rygaard Jensen bolden i kassen til 1-0.

Godt seks minutter senere er det 250 kamp-jubilaren Joachim Normann, som bringer Næstved yderligere foran efter et oplæg af Sami Kamel.

Som kampen skred frem blev Næstved mere og mere spilstyrende. Overvægten på banen betød, at Næstved fik vist et forrygende spil, som ti minutter inde i 2. halvleg udmøntede sig i endnu en scoring. Denne gang ved Sami Kamel. Den unge spiller modtog bolden på kanten af feltet i venstre side og sendte et følt spark helt over i modsatte hjørne af målet til 3-0.

Kampens sidste scoring blev sat ind i det 55. minut, hvor indskiftede Andreas Lissau fra højre side modtog bolden fra Rygaard og efterfølgende lagde den helt over i det modsatte målhjørne.

Det var Næstveds femte sejr i træk. Efter 11 spillerunder er nedrykkerne fra 1. division placeret som nummer to i rækken med seks point op til det helt suveræne mandskab fra Hvidovre.

 

Kilde: sn.dk

Related Articles

Add Comment