Næstved holder liv i håbet efter bundsejr

Category: Senior - Elite 4 0

Med to mål inden for de sidste minutter af rutinerede Karsten Jensen og Stefan Nygaard sikrede Næstved sig en 2-0 sejr i bundbraget hjemme mod FC Hjørring og holder dermed liv i det spinkle håb om overlevelse.

Skæbnekamp var vel ikke et helt forkert ord at bruge forud for Næstveds kamp på hjemmebane mod FC Hjørring søndag. De grønblusede sjællændere lå sidst i Betsafe Ligaen med 14 point op til netop Hjørring over stregen.

Næstved, der blot havde skrabet en sejr sammen i sæsonens hidtidige 17 kampe, gjorde hvad de kunne for at sikre sig en livline til overlevelse med tre point i bundgyset mod Hjørring, men stadionuret skulle hele 88 gange rundt, før der kom en scoring ud af anstrengelserne.

Den kunne tilskuerne på Næstved Stadion juble over, da rutinerede Karsten Jensen med sit tredje sæsonmål scorede til 1-0 for Klavs Rasmussens tropper.

I overtiden øgede Stefan Nygaard til slutresultatet 2-0 til Næstved over FC Hjørring. Hjemmeholdet kravler dermed en smule tættere på det spinkle håb om overlevelse med nu 11 point op til den rigtige side af stregen.

 

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment