Næstved sendt ud efter forlænget spilletid

Category: Senior - Elite 2 0

Der måtte forlænget spilletid til for at finde en vinder i pokalopgøret mellem Næstved og Vejle. I sidste ende sejrede Vejle 5-3 efter to mål af Andreas Albers.

I pokalturneringen kan de små drille de store, og det var netop, hvad der skete, da to traditionsklubber tørnede sammen i tredje runde onsdag aften. Her tog Næstved fra 2. division Øst tog imod Vejle fra 1. division.

Næstved startede fint og havde blandt andet et par forsøg signeret veteranangriberen Anders Clausen med en fortid i Vejle. Og fem minutter før pausen fik Clausen ram på sin tidligere arbejdsgiver. Kristoffer Munksgaard erobrede bolden midt på Vejles banehalvdel og spillede Clausen i dybden. Han prikkede bolden under målmand Morten H. Jensen til 1-0 til Næstved.

Men føringen holdt ikke til pausen. Næstved-spillerne fumlede rundt med bolden foran eget felt og fik ikke clearet bolden. Det udnyttede Kaimar Saag, som opfangede bolden og fladt bankede udligningen i kassen fra kanten af feltet.

Og endnu værre blev det for Næstved tre minutter efter pausen. Vejle byggede op i venstre side og spillede bolden ind foran. Her var Rolf Toft klar, og han lagde bolden ind bag Sebastian Olsen til 2-1 til Vejle.

I det 69. minut satte Vejle om hurtigt omstilling ind. Indskiftede Andreas Albers blev sendt af sted, og han udnyttede chancen til at gøre det til 3-1.

Men Næstved var ikke færdige. Kort efter reducerede Stefan Nygaard til 2-3.

Det tændte hjemmeholdet, og med mindre end ti minutter tilbage udlignede Patrick Hansen til 3-3. Igen stod Munksgaard for oplægget.

Med 3-3 efter 90 minutter plus det løse skulle der forlænget spilletid til for at finde en vinder.

Første omgang blev der ikke scoret i, men efter 108 minutters fodbold var Andreas Albers igen på plads. Den lange angriber nettede til 4-3 til Vejle efter et indlæg fra Jacob Taz Sørensen.

Fem minutter senere lukkede og slukkede Denis Fazlagic, da han scorede til 5-3. Med de cifre er Vejle klar til fjerde runde i pokalen.

Related Articles

Add Comment