Næstved sendt ud efter forlænget spilletid

Der måtte forlænget spilletid til for at finde en vinder i pokalopgøret mellem Næstved og Vejle. I sidste ende sejrede Vejle 5-3 efter to mål af Andreas Albers.

I pokalturneringen kan de små drille de store, og det var netop, hvad der skete, da to traditionsklubber tørnede sammen i tredje runde onsdag aften. Her tog Næstved fra 2. division Øst tog imod Vejle fra 1. division.

Næstved startede fint og havde blandt andet et par forsøg signeret veteranangriberen Anders Clausen med en fortid i Vejle. Og fem minutter før pausen fik Clausen ram på sin tidligere arbejdsgiver. Kristoffer Munksgaard erobrede bolden midt på Vejles banehalvdel og spillede Clausen i dybden. Han prikkede bolden under målmand Morten H. Jensen til 1-0 til Næstved.

Men føringen holdt ikke til pausen. Næstved-spillerne fumlede rundt med bolden foran eget felt og fik ikke clearet bolden. Det udnyttede Kaimar Saag, som opfangede bolden og fladt bankede udligningen i kassen fra kanten af feltet.

Og endnu værre blev det for Næstved tre minutter efter pausen. Vejle byggede op i venstre side og spillede bolden ind foran. Her var Rolf Toft klar, og han lagde bolden ind bag Sebastian Olsen til 2-1 til Vejle.

I det 69. minut satte Vejle om hurtigt omstilling ind. Indskiftede Andreas Albers blev sendt af sted, og han udnyttede chancen til at gøre det til 3-1.

Men Næstved var ikke færdige. Kort efter reducerede Stefan Nygaard til 2-3.

Det tændte hjemmeholdet, og med mindre end ti minutter tilbage udlignede Patrick Hansen til 3-3. Igen stod Munksgaard for oplægget.

Med 3-3 efter 90 minutter plus det løse skulle der forlænget spilletid til for at finde en vinder.

Første omgang blev der ikke scoret i, men efter 108 minutters fodbold var Andreas Albers igen på plads. Den lange angriber nettede til 4-3 til Vejle efter et indlæg fra Jacob Taz Sørensen.

Fem minutter senere lukkede og slukkede Denis Fazlagic, da han scorede til 5-3. Med de cifre er Vejle klar til fjerde runde i pokalen.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier