Næstved smed 2-0-føring mod BSV

Category: Senior - Elite 2 0

naestved-fcfynDet lignede en sikker sejr til topholdet Næstved, men i anden halvleg scorede BSV to gange og fik det ene point i 2-2-kampen i 2. division Øst.

Efter FC Roskildes sejr tidligere på dagen var Næstved tvunget til at vinde for at holde førerholdets forspring på otte point, da BSV kom på besøg i 2. division Øst.

Det gik da også helt efter planen for de grønblusede i starten, da Kristoffer Mungsgaard allerede efter syv minutter bragte Næstved foran 1-0.

Mikkel Rygaard Jensen ville også lege med, og med sit tiende sæsonmål gjorde han det til 2-0 til værterne, der dermed kunne gå til pausen med en komfortabel føring.

Fodboldclichéen om, at 2-0 er den farligste føring, blev virkelighed for Næstved i anden halvleg. Først var det Theis Jensen, der bragte BSV tilbage i kampen, da han efter en times spil dukkede op og reducerede til 1-2.

Blot syv minutter senere blev udligningen en realitet, da Andre Riel udnyttede gæsternes momentum og bragte BSV på 2-2.

Næstved formåede ikke at nedbryde BSV’s defensiv i kampens resterende periode, og derfor sluttede det med 2-2 og en pointdeling mellem de to hold. Næstved er fortsat på andenpladsen, mens BSV befinder sig på niendepladsen i rækken.

 

Kilde:  Bold.dk

 

 

Related Articles

Add Comment