Næstved tabte på eget græs

Category: Senior - Elite 2 0

Ligesom den anden sjællandske nedrykker fra 1. Division, FC Roskilde, så måtte Næstved se sig besejret ved sæsonpremieren i 2. Division. Endda på hjemmebane, hvorfra gæsterne fra Hvidovre kunne tage hjem med 3 point og en 2-1 sejr i bagagen.

Sæsonen i 2. division Øst er i gang, og allerede i første runde tørnede to af de formodede tophold sammen. Næstved, der i sidste sæson rykkede ud af 1. division, havde besøg af Hvidovre, der for alvor kæmpede med om førstepladsen i foråret.

Det blev et opgør, som gæsterne trak sig sejrrigt ud af. Kort inden pausen sendte forsvarsspilleren Stefan Hansen Hvidovre på vinderkurs. Stefan Hansen, som er tilbage i Hvidovre efter at have spillet Superliga-bold hos HB Køge sidste sæson.

Ti minutter inde i anden halvleg skulle Hvidovre-træner Per Nielsen så få endnu mere at juble over.
Her lykkedes det nemlig en anden af Hvidovres stærke defensiv-spillere at score, da Malik Conradsen øgede føringen.

Med 12 minutter tilbage fik Næstved bragt spænding tilbage i opgøret, da Joakim Normann reducerede, men tættere på kom den debuterende Næstved-træner Martin Jungsgaard ikke på point.
Opgøret, der også bød på en udvisning til den debuterende Næstved-spiller Kristoffer Munksgaard i tillægstiden, endte med en sejr på 2-1 til gæsterne fra Hvidovre.

Kilde: Bold.dk

Related Articles

Add Comment