Næstved vandt topkamp med hele 5-1

Category: Senior - Elite 1 0

Mark Leth Pedersen var den store oplevelse, da Næstved udspillede FC Helsingør i topkampen på Næstved Stadion.

Den lynhurtige angriber var selv mand for to mål og et oplæg, da Næstved vandt 5-1 over oprykningsrivalerne fra Nordsjælland.

Straks fra kampens indledning stod det klart, at Næstved-spillerne var opsatte på at give de 2.192 tilskuere en oplevelse.

Med et ihærdigt og vedvarenede pres lykkedes det de grønne at tiltvinge sig et klart spillemæssigt overtag. Det udmøntede sig hurtigt i en scoring ved Mathias Nielsen, og så var det ellers tid til Mark Leth Pedersen trådte i karakter.

Først var han at finde i oplæggerens rolle, da Mikkel Rygaard gjorde det til 2-0, og siden leverede han første halvlegs flotteste detalje, da han efter et kontraangreb bankede bolden flot i nettet fra 25 meters afstand.

3-0 ved pausen var ikke et mål for meget, og i anden halvleg fortsatte Næstved med at være sin modstander overlegen. Helsingør forsøgte ellers at presse Næstveds forsvar med indskiftningen af et par hurtige spillere, men i stedet for en reducering var det atter Mark Leth Pedersen, der var på pletten. Han lobbede elegant bolden i mål til 4-0. Så gjorde det mindre, at Frederik Fick fik reduceret, inden Stefan Nygaard gjorde det til slutresultatet 5-1.

Med sejren overhaler Næstved Helsingør i tabellen, hvor det fortsat er FC Roskilde, der topper.

 

Kilde: Sn.dk

 

Related Articles

Add Comment