Nikola Saric tilbage i HB Køge

Category: Senior - Elite 19 0

21-årige Nikola Saric, der som 17-årig HB Køge-spiller blev kåret til årets talent i Danmark, er nu tilbage på træningsbanen i HB Køge.

 

“Nikola har fået sin kontrakt i Hajduk Split ophævet på grund af længere tids manglende lønudbetalinger, og da han nu brændende ønsker sig ro omkring sig og fokus på fodboldspillet, har vi naturligvis sagt ja til at han kan træne med her i klubben”, fortæller sportsdirektør Per Rud, der ikke vil afvise, at der kan blive tale om en kontrakt.

“Nikola er en fantastisk spiller, der for tidligt kom til Liverpool, og her fik en svær start med skader. Alligevel gjorde han det rigtig godt derovre, og jeg har ved selvsyn set ham spille og træne i Liverpool, så jeg ved, at han ikke har glemt at spille fodbold”, fortæller Rud til HBKoge.dk

“Jeg har gennem et stykke tid selvtrænet, og mangler naturligvis noget boldtræning. Det er bare dejligt at være tibage i Danmark og her i HB Køge, hvor jeg har bevaret kontakten til flere af spillerne. Nu må vi se, hvad det hele ender med”, fortæller Nikola Saric efter de første træningspas i klubben.

I Liverpool spillede Nikola Saric 56 kampe på klubbens reservehold uden dog at få debut på klubbens førstehold. I Hajduk Split blev det på en halvsæson til ni førsteholdskampe og to scoringer inden han altså fik sin kontrakt ophævet pga. rod i traditionsklubben, der blandt andet har opsagt aftaler med klubbens udlændinge.

 

Kilde: HBkoge.dk

Related Articles

Add Comment