Nulløsning halv sejr for HB Køge

Category: Senior - Elite 5 0

frederikdue400Trods det faktum at Cheftræner Per Frandsen havde lagt op til revanche mod Fredericia, så var det Svanerne på eget græs, der kunne være mest tilfredse med nulløsningen søndag eftermiddag på SEAS NVE Park.

Heller ikke denne weekend, trods fantastisk vejr, lykkedes det HB Køge at samle på den rigtige side af 1000 tilskuere, og de godt 900 (der trods alt) var fremmødt fik ingen mål at se søndag eftermiddag på SEAS NVE Park – Og mon ikke de fleste var glade for dette? Fordi skulle der have været mål i dette opgør, så burde de være tilfaldet gæsterne fra Fredericia (som HB Køge pr defenition åbenbart bare har det svært imod).

En lige første halvleg blev afløst af en anden halvleg, hvor overvægt i spil og chancer tilfaldt gæsterne fra Fredericia, som især i halvlegens sidste halvdel havde HB Køge under pres.

Dagens ‘mand i skysovs’ for HB Køge blev keeper Fredrik Due, der diskede op med flere pragtredninger i kampens slutfase, ligesom det blev til et flot reddet straffespark.

I slutfasen måtte HB Køge endda spille i undertal, da Nicolai Geertsen modtog sit andet gule kort i kampen (og dermed rødt). Alligevel lykkedes det ikke gæsterne fra Fredericia at få passeret den velspillende Frederik Due i HB Køge målet, hvorfor det hele endte som det startede 0-0.

 

 

Related Articles

Add Comment