Ny Brøndby-fiasko: Sendt ud af Pokalen af Hvidovre

Category: Senior - Elite 7 0

Hvidovre sendte Brøndby ud af DBU Pokalen med 2-1 på hjemmebane.

Der var lagt an til et klassisk lokalbrag på Vestegnen, da Hvidovre fra den næstbedste række tog imod Brøndby IF i anden runde af DBU Pokalen. Inden kampen havde Brøndby-træner Thomas Frank udtalt, at man i Brøndby prioriterede pokalturneringen særdeles højt, og det var også en meget stærk startformation, den tidligere ungdomstræner havde valgt.

Blandt andet var Simon Makienok tilbage i startopstillingen, mens navne som Quincy Antipas og Thomas Kahlenberg ligeledes havde snøret støvlerne.

10 minutter før tid var der fortsat ikke scoret i opgøret, men her fik Hvidovre så et frispark. Det blev lagt af til Mikkel Knudstrup, der flot bankede bolden forbi en sagesløs Falkesgaard i Brøndby-buret, og så var værterne overraskende i front. Men Hvidovre var ikke færdige, og to minutter senere bankede Hebo bolden på overliggeren. Returen var Jonathan Nielsen over, og så stod der 2-0 til værterne.

Brøndby fik reduceret få minutter efter ved Simon Makienok, der viste prøver på sin sparketeknik, og så havde Brøndby ellers alvorligt travlt, men trods et sent pres blev det ikke til mere.

Hvidovre fik en 2-1-sejr til stor glæde for klubben of cheftræner Per Nielsen, mens Brøndby-træner Thomas Frank fortsat har sin første officielle Brøndby-sejr til gode.

 

Related Articles

Add Comment