Ny Cheftræner i Rishøj


Ved efterårets afslutning var der stor tvivl om Jesper “Købmand” Pedersen’s fortsatte virke i Rishøj Boldklub på baggrund af klubbens økonomiske situation.

Den sag er nu afklaret: Jesper Pedersen fortsætter hos Rishøj, dog ikke som Cheftræner, men nu i en managerlignende rolle.

 

Ny Cheftræner for 2. Divisionstruppen bliver klubbens hidtidige 2. holds træner: Jimmy Brinksby, der altså nu forfremmes til Divisionstræner.
Jimmy Brinksby har tidligere, med stor succes, været træner på DS-niveau i FB, og betragtes som en “coming man” med gode kompetencer og store udviklingsmuligheder, forlyder det på klubbens egen hjemmeside.

Derudover bliver Anders Q. Steensen ansat som fysisk træner med ansvar for den fysiske dosering af træningen, og en meget målrettet forebyggende indsats mod skader.
Han har ligeledes tidligere, med stor succes, været en del af teamet omkring FBs 1. hold, og har som følge deraf tidligere arbejdet sammen med netop Jimmy Brinksby.

Købmanden stadig med på banen
Den tidligere Cheftræner, Jesper “Købmand” Pedersen, der nu skal indtræde i en managerlignende stilling samt også aggerer Sportschef hos Rishøj Boldklub, vil dog stadig kunne opleves på såvel træningsbanen som til kampe.
Den nye Cheftræner, Jimmy Brinksby, kommer nemlig til at forestå træningen af førsteholdstruppen i samarbejde og samråd med Jesper Pedersen, som i øvrigt ofte vil være til stede på træningsbanen og fast på bænken til kamp, forlyder det på klubbens hjemmeside.

“Købmandens” nye rolles primære opgaver bliver at fastholde den gode udvikling, som Rishøj Boldklubs førstehold har været inde i de sidste 3,5 år.
Samtidig får han til opgave at sikre, at “fundamentet” følger med, og der bliver ligeledes tale om inspiration og udvikling af ungdomsafdelingen, samt sammensætning af spillerne og teamet omkring 1. holdstruppen.

Den tidligere assistent-træner, Jens Madsen, syntes dog ikke længere at være en del af teamet i Rishøj Boldklub.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier