Ny Cheftræner i Rishøj

Category: Klubber, Senior - Elite, Træner 9 0


Ved efterårets afslutning var der stor tvivl om Jesper “Købmand” Pedersen’s fortsatte virke i Rishøj Boldklub på baggrund af klubbens økonomiske situation.

Den sag er nu afklaret: Jesper Pedersen fortsætter hos Rishøj, dog ikke som Cheftræner, men nu i en managerlignende rolle.

 

Ny Cheftræner for 2. Divisionstruppen bliver klubbens hidtidige 2. holds træner: Jimmy Brinksby, der altså nu forfremmes til Divisionstræner.
Jimmy Brinksby har tidligere, med stor succes, været træner på DS-niveau i FB, og betragtes som en “coming man” med gode kompetencer og store udviklingsmuligheder, forlyder det på klubbens egen hjemmeside.

Derudover bliver Anders Q. Steensen ansat som fysisk træner med ansvar for den fysiske dosering af træningen, og en meget målrettet forebyggende indsats mod skader.
Han har ligeledes tidligere, med stor succes, været en del af teamet omkring FBs 1. hold, og har som følge deraf tidligere arbejdet sammen med netop Jimmy Brinksby.

Købmanden stadig med på banen
Den tidligere Cheftræner, Jesper “Købmand” Pedersen, der nu skal indtræde i en managerlignende stilling samt også aggerer Sportschef hos Rishøj Boldklub, vil dog stadig kunne opleves på såvel træningsbanen som til kampe.
Den nye Cheftræner, Jimmy Brinksby, kommer nemlig til at forestå træningen af førsteholdstruppen i samarbejde og samråd med Jesper Pedersen, som i øvrigt ofte vil være til stede på træningsbanen og fast på bænken til kamp, forlyder det på klubbens hjemmeside.

“Købmandens” nye rolles primære opgaver bliver at fastholde den gode udvikling, som Rishøj Boldklubs førstehold har været inde i de sidste 3,5 år.
Samtidig får han til opgave at sikre, at “fundamentet” følger med, og der bliver ligeledes tale om inspiration og udvikling af ungdomsafdelingen, samt sammensætning af spillerne og teamet omkring 1. holdstruppen.

Den tidligere assistent-træner, Jens Madsen, syntes dog ikke længere at være en del af teamet i Rishøj Boldklub.

Related Articles

Add Comment